Δυάδα για 2-3 γκολ

Δυάδα για 2-3 γκολ

Δύο σερί μέρες, συνέβησαν… μαγικά πράγματα για να μην πάμε ταμείο.

Ο άλλος ο «αστείος» μέσος της Σαουθάμπτον, αποβλήθηκε στο πρώτο λεπτό του αγώνα! Δηλαδή, ήμαρτον! Στη συνέχεια, έφαγαν 9 γκολ από την Γιουνάιτεντ, έμειναν και με εννέα παίκτες και πάνω που θέλαμε απλά να βάλουν έστω ένα γκολ της τιμής, το έβαλαν και ακυρώθηκε στο όριο από το VAR!

Πάμε πάλι σήμερα με δυάδα, με μια αναμέτρηση από Πρέμιερ Λιγκ και άλλη μία από Σαμπιονά.

Η 11η Λιντς των 29 βαθμών σε 20 ματς υποδέχεται την 8η Έβερτον των 33 βαθμών σε 19 ματς. Η Λιντς έχει προβληματική άμυνα, αλλά γκολ βάζει. Η Έβερτον «καίγεται» για τη νίκη, γιατί θέλει να «τσιμπήσει» ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο και έπαθε μεγάλη ζημιά στο τελευταίο της παιχνίδι, με την εντός έδρας ήττα από τη Νιουκάστλ. Βλέπω πιθανά και το G/G και τα 2-3 γκολ. Θα επιλέξω το δεύτερο.

Την ίδια επιλογή ήτοι τα 2-3 γκολ συνολικά στο ματς, θα προτιμήσω και για την αναμέτρηση της Λανς με την Μαρσέιγ. Οι φιλοξενούμενοι που έχουν πέντε σερί ματς χωρίς νίκη και είδαν τους οργανωμένους τους οπαδούς, να κάνουν επίθεση στο προπονητικό τους κέντρο, με αποτέλεσμα να αναβληθεί το παιχνίδι με την Ρεν.

Αντίθετα, η Λανς πήρε μεγάλο «διπλό» στην έδρα της Μονπελιέ και λογικά ονειρεύεται ευρωπαϊκά μεγαλεία. Ματς που θα κριθεί στο όριο, με ανοιχτό και τα τρία σημεία, γι’ αυτό και επιλέγω τα 2-3 τέρματα.

Δελτίο
Λιντς - Εβερτον Premier League03/02/21 21:30 2-3 ΓΚΟΛ 2.12 1-2
Λανς - Μαρσέιγ League 103/02/21 22:00 2-3 ΓΚΟΛ 1.97 2-2
Απόδοση Δελτίου: 4.18
Ποντάρισμα: 50
Αποτέλεσμα: Χαμένο
TIPSTERS
X