Ωραία ματσάκια για αμφίσκορο

Ωραία ματσάκια για αμφίσκορο

Το «διαβάσαμε» καλά το πορτογαλικό ντέρμπι, που πήγαινε… σβηστά για ισοπαλία και πήγε ο άλλος στο 93’ και μας χάλασε το σερί.

Δεν πτοούμαστε βέβαια και συνεχίζουμε απόψε, ποντάροντας στα γκολ. Όχι πολλά! Ένα θέλουμε από κάθε ομάδα, σε δύο πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις, μία από Πρέμιερ Λιγκ και μία για το ιταλικό Κύπελλο.

Χρονικά προηγείται, η μάχη της Ίντερ με την Γιουβέντους, για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ιταλίας. Η Ίντερ που κέρδισε πρόσφατα την «Γιούβε» με 2-0 για το πρωτάθλημα, που είναι και ο βασικός της στόχος. Και οι δύο ομάδες βέβαια, έχουν παικταράδες μπροστά με ποιότητα για να σκοράρουν. Και σε αυτό επί της ουσίας ποντάρουμε, κι ας μη συνέβη την τελευταία φορά που συναντήθηκαν.

Μισή ώρα αργότερα, η Γιουνάιτεντ υποδέχεται την Σαουθάμπτον. Η ομάδα του Μάντσεστερ, τα έκανε… χάλια στα δύο τελευταία της παιχνίδια (εντός έδρας ήττα από την Σέφιλντ και ισοπαλία με την Άρσεναλ), με αποτέλεσμα από εκεί που ήταν μόνη πρώτη, να βρίσκεται τώρα τρεις βαθμούς πίσω από την Σίτι, η οποία έχει και ματς λιγότερο.

Δεν την… παίρνει την Γιουνάιτεντ για άλλη γκέλα και εκτιμώ ότι θα σκοράρει σίγουρα, οπότε το δύσκολο της υπόθεσης θα είναι να σκοράρει και η Σαουθάμπτον. Και μπορεί να το κάνει.

Δελτίο
Ιντερ - Γιουβέντους Κύπελλο Ιταλίας02/02/21 21:45 G/G 1.73 1-2
Μάντσεστερ Γιουναϊτεντ - Σαουθάμπτον Premier League02/02/21 22:15 G/G 1.67 9-0
Απόδοση Δελτίου: 2.89
Ποντάρισμα: 66
Αποτέλεσμα: Χαμένο
TIPSTERS
X