
Περιστέρι και Τούμπα φέρνουν... κέρδη!
Πάμε για μια δυάδα σουπερλιγκάτη σήμερα, καθώς η αγωνιστική παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον...
Χρονικά αρχίζουμε με την αναμέτρηση του Περιστερίου, ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον Ολυμπιακό. Οι Περιστεριώτες βάζουν πάντα δύσκολα στην έδρα τους, σε όλους τους “μεγάλους”. Το ίδιο πιστεύω ότι θα κάνουν και σήμερα.
Ματς που το… κόβω να κυμαίνεται κάπου μεταξύ του 1-1 και του 1-2, γι’ αυτό και θα επιλέξω το να μπουν συνολικά στο ματς, δύο με τρία τέρματα.
Αν μας… κάτσει η πρώτη επιλογή, θα περιμένουμε το ντέρμπι της Τούμπας, που ούτως ή άλλως θα το περιμένουμε με αγωνία, αλλά εννοώ και με στοιχηματικό ενδιαφέρον. Μπορεί μεν οι δύο προπονητές να επιδιώξουν να γίνει ένα κλειστό παιχνίδι, αλλά τόσο ο ΠΑΟΚ, όσο και η ΑΕΚ, έχουν παίκτες με ποιότητα από τη μέση και μπροστά, που έχουν μεγάλη γκάμα όσον αφορά στους τρόπους που σκοράρουν. Άρα, θεωρώ ότι τουλάχιστον από ένα γκολ, θα το βρει η κάθε ομάδα στο ματσάκι.
Δελτίο | |||||
---|---|---|---|---|---|
Ατρόμητος - Ολυμπιακός Super League24/01/21 15:00 | 2-3 ΓΚΟΛ | 2.05 | 0-1 | ||
ΠΑΟΚ - ΑΕΚ Super League24/01/21 19:30 | G/G | 2 | 1-1 |




Δυάδα με Τσέλσι – Λος Άντζελες και Μπόκα Τζούνιορς – Μπενφίκα

Δυάδα με Παναμάς – Γουαδελούπη και Τζαμάικα – Γουατεμάλα

Μονό με το Τσέλσι – Λος Άντζελες

Τετράδα με Εuro U19, Ιρλανδία και Παγκόσμιο Κύπελλο

Τετράδα με Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων

Δυάδα με Ισπανία και Ιταλία

Μονό με το Μιραντες – Οβιέδο

Δυάδα με Παρί – Ατλέτικο και Αγγλία κ21 – Σλοβενία κ21

Τριάδα με Εθνικές Νέων

Δυάδα από την Αμερική