Συνεχίζουμε δυνατά και μπασκετικά!

Συνεχίζουμε δυνατά και μπασκετικά!

Είμαστε σε καλό... φεγγάρι (φτου, φτου, φτου), πάμε να συνεχίσουμε δυναμικά, με μπασκετικές επιλογές.

Η μία αφορά σε ειδικό στοίχημα και στον Κώστα Σλούκα. Ο Ολυμπιακός είναι καλή ομάδα, αλλά δεν εμπνέει εμπιστοσύνη, όπως διαπιστώσαμε και στα παιχνίδια με την Βιλερμπάν. Ικανός για το καλύτερο, αλλά και για το χειρότερο, πραγματικά δεν ξέρεις τι μπορεί να κάνει κόντρα στην Ζάλγκιρις. Το να δώσει όμως ο Σλούκας, πάνω από έξι ασίστ, μοιάζει ως πάρα πολύ πιθανό και η απόδοση του 1.87, δείχνει ιδανική.

Από εκεί και πέρα, η βραδιά στην Ευρωλίγκα, έχει δύο φαβορί, συγκεκριμένα την Μπασκόνια κόντρα στην Άλμπα και την Μπαρτσελόνα που δοκιμάζεται στο Βελιγράδι με τον Ερυθρό Αστέρα.

Θα καταλήξουμε σε ένα ματσάκι από τα δύο, πιστεύοντας στην Μπαρτσελόνα και δίνοντάς της και κάποιο χάντικαπ για τη νίκη της, ώστε να μεγαλώσει η απόδοση. Ναι μεν ο Ερυθρός Αστέρας έκανε το μεγάλο “μπαμ” και νίκησε μέσα στην Μαδρίτη την Ρεάλ, αλλά δεν νομίζω ότι μπορεί να κάνει και δεύτερο σερί, ειδικά από τη στιγμή που η “Μπάρτσα” δεν θα επιδείξει την αλαζονική συμπεριφορά της “μισητής” Ρεάλ και εκτιμώ ότι θα μπει σοβαρά για να… καθαρίσει το ματς.

Δελτίο
Ζάλγκιρις - Ολυμπιακός Euroleague ΣΛΟΥΚΑΣ OVER 6,5 ΑΣΙΣΤ 1.87 6
Ερυθρός Αστέρας - Μπαρτσελόνα Euroleague Μπαρτσελόνα (-7,5) 1.87 60-72
Απόδοση Δελτίου: 3.50
Ποντάρισμα: 30
Αποτέλεσμα: Χαμένο
TIPSTERS
X