Και Κύπελλο και Ευρωλίγκα

Και Κύπελλο και Ευρωλίγκα

Ταμειάκι και χθες, με τη δυάδα των 2-3 γκολ. Συνεχίζουμε σήμερα με... ολίγη από κύπελλο στο ποδόσφαιρο, αλλά και με Ευρωλίγκα στο μπάσκετ

Και στις πέντε χθεσινές αναμετρήσεις Κυπέλλου, δεν είχαμε αμφίσκορο. Θα ποντάρω στο να… σπάσει αυτό σήμερα, στο ματς του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Ατρόμητο. Σε ένα παιχνίδι που δεν υπάρχει φαβορί και που θα φοβάται ο… Γιάννης το θεριό και το θεριό το Γιάννη, δέχομαι πως το No Goal, είναι πιο λογική στοιχηματική επιλογή, αλλά θέλω να το κοντράρω και να δω το παιχνίδι, περιμένοντας ένα γκολ από κάθε ομάδα.

Η δεύτερη επιλογή μας, έχει να κάνει με τη μπασκετική αναμέτρηση του ΠΑΟ με την Χίμκι. Εύκολα ή δύσκολα, οι “πράσινοι” θα εκμεταλλευτούν τα ουκ ολίγα προβλήματα των φιλοξενούμενων και θα πάρουν τη νίκη, αλλά η απόδοση είναι της πλάκας. Οπότε, πάμε για κάτι πιο ειδικό και πιο… ψαγμένο. Με δεδομένο ότι από την Χίμκι, απουσιάζουν οι Σβεντ, Τίμα, Μπούκερ, Μονρό και Βιάλτσεφ, θα ποντάρουμε στο να τραβήξει στο σκοράρισμα ο ΜακΚόλουμ και να πετύχει διψήφιο αριθμό πόντων.

Δελτίο
ΠΑΣ Γιάννινα - Ατρόμητος Κύπελλο Ελλάδας G/G 2.05 2-2
Παναθηναϊκός - Χίμκι Euroleague ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΜΑΚΟΛΟΥΜ OVER 9,5 ΠΟΝΤΟΥΣ 1.55 17
Απόδοση Δελτίου: 3.18
Ποντάρισμα: 27
Αποτέλεσμα: Κερδισμένο
TIPSTERS
X