Με το combo στη Λιβαδειά

Με το combo στη Λιβαδειά

Μια καλοπληρωμένη επιλογή κράτησα από τα σημερινά παιχνίδια της Super League 2

Η τιμή στην απόδοση του g/g  στην αναμέτρηση του Λεβαδειακού με τον ΟΦ Ιεράπετρας στο 3,55 είναι προκλητική. Αλλά επειδή πιστεύω στη νίκη της ομάδας της Λιβαδειάς θα προτιμήσω το combo 1+ g/g.

Λεβαδειακός – ΟΦ Ιεράπετρας: Στην εμβόλιμη αγωνιστική της Τετάρτης  ο Λεβαδειακός δεν αγωνίστηκε καθώς η εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ζάκυνθο αναβλήθηκε και μετά τις τελευταίες εξελίξεις πιθανότατα θα επαναπρογραμματιστεί σε νέα ημερομηνία. Η ομάδα του Γιάννη Ταουσιάνη δεν έχει κάνει καλό ξεκίνημα στη φετινή Super League 2 καθώς έχει απολογισμό (1-2-0) σε 3 αγώνες και  βρίσκεται στο -5 από την κορυφή της βαθμολογίας. Το σημερινό παιχνίδι κόντρα στον ΟΦ Ιεράπετρας είναι μια ευκαιρία να επιστρέψει στις νίκες. Η ομάδα της Κρήτης σε 3 αγώνες έχει απολογισμό (0-1-2) την περασμένη Τετάρτη πήρε τον πρώτο της βαθμό στο ντέρμπι της Κρήτης με τον Ηρόδοτο (1-1) η ομάδα του Στάικου Βεργέτη παρότι παίζει καλό ποδόσφαιρο δεν μπορεί να πάρει αποτελέσματα.

Ο Λεβαδειακός θα έχει το πάνω χέρι στο παιχνίδι και θα πάρει τη νίκη, αλλά με τα αμυντικά κενά που έχει πιστεύω πως θα δεχτεί ένα γκολ από τον ΟΦ Ιεράπετρας που δε θα αγωνιστεί με «ταμπούρι».

Οπότε θα κρατήσω το combo 1+ g/g σε απόδοση 4,75.

Δελτίο
Λεβαδειακός - ΟΦ Ιεράπετρας Super League 228/11/21 14:45 1 + g/g 4.75 3-1
Απόδοση Δελτίου: 4.75
Ποντάρισμα: 100
Αποτέλεσμα: Κερδισμένο
TIPSTERS
X