Με την ισοπαλία στο «Θεράμικα» και το combo της Αταλάντα

Με την ισοπαλία στο «Θεράμικα» και το combo της Αταλάντα

Δύο καλοπληρωμένες επιλογές έβγαλα από τα σημερινά παιχνίδια του Champions League

Από το σημερινό πρόγραμμα του Champions League κράτησα την καλοπληρωμένη ισοπαλία στο «Θεράμικα» μεταξύ της Βιγιαρεάλ και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και το διπλό combo της Αταλάντα κόντρα στους Γιουνγκ Μπόις.

Πάμε να τα δούμε αναλυτικά…

Βιγιαρεάλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Οι δύο ομάδες έχουν από 7 βαθμούς και βρίσκονται στις πρώτες δύο θέσεις του ομίλου, με την Αταλάντα να (παίζει εκτός με τους Γιουνγκ Μπόις) να έχει πέντε βαθμούς. Η Γιουνάιτεντ θα έχει στον πάγκο της τον μέχρι πρότινος βοηθό του Σόλσκιερ – Μάικλ Κάρικ μέχρι να βρεθεί ο αντικαταστάτης του Νορβηγού. Πιστεύω πως οι δύο ομάδες θα συμβιβαστούν με το βαθμό της ισοπαλίας. Στο σενάριο αυτό την τελευταία αγωνιστική η Γιουνάιτεντ θα χρειάζεται μια απλή νίκη υποδεχόμενη τους Γιουνγκ Μπόις για να τερματίσει 1η και η Βιγιαρεάλ θα πάει στο Μπέργκαμο για δύο αποτελέσματα.

Οπότε κρατάω την ισοπαλία σε απόδοση 3,45.

Γιουνγκ Μπόις – Αταλάντα: Η Γιουνγκ Μπόις στο σημερινό παιχνίδι θα παάξει το τελευταίο της χαρτί για να διατηρήσει τις οποίες ελπίδες έχει για την 3η θέση. Ωστόσο το τελευταίο 1,5 μήνα δεν βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση καθώς έχει απολογισμό (1-2-4) στις διοργανώσεις που αγωνίζεται. Επίσης μπορεί να μην είναι σε καλό βαθμό ετοιμότητας καθώς δεν έχει δώσει επίσημο παιχνίδι εδώ και 18 ημέρες αφού το τελευταίο της παιχνίδι για το πρωτάθλημα αναβλήθηκε. Η Αταλάντα θέλει τη νίκη για να τα παίξει την τελευταία αγωνιστική τη 2η θέση του ομίλου στην έδρα της υποδεχόμενη τη Βιγιαρεάλ.

Θα πάω με το combo 2+g/g σε απόδοση 3,25.

 

Δελτίο
Βιγιαρεάλ - Μάντσεστερ Γιουναϊτεντ Champions League23/11/21 19:45 Χ 3.45 0-2
Γιουνγκ Μπόις - Αταλάντα Champions League23/11/21 22:00 2+g/g 3.25 3-3
Απόδοση Δελτίου: 11.21
Ποντάρισμα: 100
Αποτέλεσμα: Χαμένο
TIPSTERS
X