Δύο διπλά από Bundesliga  και Serie A

Δύο διπλά από Bundesliga και Serie A

Με δύο καλοπληρωμένα διπλά από τη Bundesliga και τη Serie A θα ασχοληθώ σήμερα

Με το γκολ στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων του Ντανιέλε Βέρντε η Σπέτσια μείωσε σε 2-1 τη Σαμπντόρια βγήκε το g/g +over και κάναμε  χθες το 2/2. Για σήμερα ξεχώρισα δύο καλοπληρωμένα διπλά από τη Bundesliga και τη Serie A.

 Πάμε να τα δούμε αναλυτικά…

 Σαλερνιτάνα – Έμπολι: Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας έχοντας απολογισμό (1-1-7), μετά την εκτός έδρας ήττα από τη Σπέτσια με (1-2) η διοίκηση της ομάδας απέλυσε τον προπονητή Φαμπρίτσιο Καστόρι και στη θέση του προσέλαβε τον Στέφανο Κολαντουόνο, ο οποίος είχε να δουλέψει από τον Δεκέμβριο του 2018. Ο νέος τεχνικός της ομάδας στο ντεμπούτο του θα έχει πολλά προβλήματα απουσιών καθώς είναι τραυματίες οι  Μπόγκνταν (2 συμμέτοχες), Γκιόμπερ (8 συμμέτοχες), ο μπακ-χαφ Ρουτζέρι (3 συμμέτοχες) και οι χαφ Καπέτσι (2 συμμέτοχες), Λ. Κουλιμπαλί (7 συμμέτοχες). Νέα απώλεια ο χαφ Μ. Κουλιμπαλί (8 συμμέτοχες), με κορωνοϊό είναι ο στόπερ Βέσελι. Ενώ έχει αμφιβόλους τον στόπερ Στράντμπεργκ (7 συμμέτοχες) και τον χαφ Ομπι (7 συμμέτοχες). Η Έμπολι έχει απολογισμό (3-0-5) και την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε εντός έδρας από την Ατάλαντα με (1-4), οι φιλοξενούμενοι μέχρι στιγμής έχουν παρουσιάσει πολύ καλή εικόνα στο πρωτάθλημα και θα μπορούσαν να έχουν μαζέψει περισσότερους βαθμούς στις πρώτες οκτώ αγωνιστικές.

Θα κρατήσω το διπλό της Έμπολι σε απόδοση 2,55.

Βόλφσμπουργκ – Φράιμπουργκ: Οι «Λύκοι» μετά τις δύο σερί ήττες από τις  Γκλάντμπαχ και Ουνιόν Βερολίνου μεσοβδόμαδα γνώρισαν μια ακόμη ήττα από την Σάλσμπουργκ με (1-3) για το Τσάμπιονς Λιγκ με την γκρίνια να είναι έντονη στις τάξεις των φίλων της. Η Βόλφσμπουργκ πέρα της κούρασης θα έχει για ακόμη ένα παιχνίδι της εκτός τον Ολλανδό σκόρερ της Βέγκχορστ. Η Φράιμπουργκ βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας και είναι η μοναδική αήττητη ομάδα (4-4-0) της Μπουντεσλίγκα η οποία την περασμένη αγωνιστική αδικήθηκε κατάφωρα στην εντός έδρας ισοπαλία με τη Λειψία (1-1). Βάση της αγωνιστικής κατάστασης των δύο ομάδων οι τιμές στο διπλό είναι δελεαστικές.

Οπότε θα πάρω το ρίσκο και θα ποντάρω στο διπλό της Φράιμπουργκ σε απόδοση 3,40.

Δελτίο
Σαλερνιτάνα - Εμπολι Serie A23/10/21 16:00 2 2.55 2-4
Βόλφσμπουργκ - Φράιμπουργκ Bundesliga23/10/21 16:30 2 3.60 0-2
Απόδοση Δελτίου: 9.18
Ποντάρισμα: 100
Αποτέλεσμα: Κερδισμένο
TIPSTERS
X