Φουλ του γκολ στην Super League

Φουλ του γκολ στην Super League

Μια δυάδα με συνολική απόδοση με συνολική απόδοση 6,00 + έβγαλα από την 4η αγωνιστική της Super League Interveteen

Η στήλη στα χθεσινά προγνωστικά στοιχήματος έκανε το 2/3, καθώς τα combo g/g + over τις  Λας Πάλμας – Πονφεραντίνα και Τζένοα – Βερόνα περάσαν αέρας ενώ στο Ρεάλ Μαδρίτης – Βιγιαρεάλ δεν κουνήθηκαν τα δίχτυα. Σήμερα θα ασχοληθώ με  τις αναμετρήσεις των δύο αιώνιων του Ελληνικού ποδόσφαιρου (Ολυμπιακού, ΠΑΟ) κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης εκτός έδρας  και στον Ν.Π.Σ. Βόλο εντός έδρας.

Πάμε να τα δούμε αναλυτικά…

Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός: Η ομάδα της Αρκαδίας δεν έχει πετύχει νίκη στις 3 πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος χωρίς να πετύχει γκολ και έχοντας απολογισμό (0-2-1). Ο Ολυμπιακός στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος έκανε γκέλα ολκής εντός έδρας μένοντας στο (0-0) με τον Ατρόμητο, στις συνεχεία κέρδισε εκτός έδρας τη Λαμία με (1-2) εκτός έδρας και ξεμπούκωσε στην εμβόλιμη αγωνιστική της Τετάρτης κερδίζοντας με (4-1) τον Απόλλωνα Σμύρνης. Ενδιάμεσα στην πρεμιέρα των ομιλών του Europa League νίκησε στις καθυστερήσεις την Βελγική Αντβέρπ με (2-1).

To g/g  είναι σε τιμές αουτσάιντερ και σε απόδοση 2,22 θα το προτιμήσω.

Παναθηναϊκός – Ν.Π.Σ. Βόλος: Η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος είναι ο Βόλος καθώς έχει κάνει το 3/3 και φιγουράρει στην 1η θέση της βαθμολογίας, ενώ διαθέτει και την καλύτερη επίθεση της Super League Interveteen  έχοντας σημειώσει 8 γκολ. Από την άλλη πλευρά ο Παναθηναϊκός έχει απολογισμό σε 3 αγώνες (1-0-2) την μοναδική νίκη του την πέτυχε εντός έδρας κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης με (4-0) με το σκορ να μην αντικατροπίζει την εικόνα του αγώνα καθώς η Ελαφρά ταξιαρχία έχασε σημαντικές ευκαιρίες με το σκορ στο (0-0). Ενώ έμεινε με 10 παίκτες λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημίχρονου. Το «τριφύλλι» στις δύο εκτός έδρας αναμετρήσεις με Γιάννινα και Άρη γνώρισε ισάριθμες ήττες με (0-1) χωρίς να δημιουργήσει κλασικές ευκαιρίες. Ο Ιβάν Γιβάνοβιτς θέλει η ομάδα του να έχει κυριαρχικό ρόλο στα παιχνίδια με τις μικρομεσαίες ομάδες και στα πρώτα παιχνίδια είδαμε να αντιμετωπίζει προβλήματα στην ανασταλτική λειτουργία, καθώς έχει αργή μετάβαση και το κεντρικό αμυντικό δίδυμο  έκανε πολλά ατομικά λάθη. Ο Βόλος παίζει γρήγορο ποδόσφαιρο έχει καλή αμυντική και επιθετική μετάβαση και έχει το εύκολο γκολ.

Θα πάω με το combo g/g + over σε απόδοση 2,75.

Δελτίο
Αστέρας Τρίπολης - Ολυμπιακός Super League26/09/21 16:00 g/g 2.22 0-2
Παναθηναϊκός - Βόλος Super League26/09/21 16:00 g/g + over 2,5 2.75 5-1
Απόδοση Δελτίου: 6.11
Ποντάρισμα: 100
Αποτέλεσμα: Χαμένο
TIPSTERS
X