Κοντράρουμε τις ομάδες που έχουν ευρωπαϊκές υποχρεώσεις

Κοντράρουμε τις ομάδες που έχουν ευρωπαϊκές υποχρεώσεις

Δύο επιλογές ρίσκου κράτησα για σήμερα από Αυστρία και Φινλανδία

Η Γκενκ πήρε τη νίκη στις καθυστερήσεις κόντρα στην Κόρτραϊκ και μας δικαίωσε, ενώ στο Οσέρ – Αζαξιό δεν κουνήθηκαν τα δίχτυα και δεν κάναμε το 1/2 στα χθεσινά προγνωστικά στοιχήματος. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις δύο επιλογές που κράτησα για σήμερα.

Σβαρόφσκι Τιρόλ – Λίντσερ: Ο απολογισμός των γηπεδούχων στις δύο πρώτες αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της Αυστρίας είναι δύο ισοπαλίες με το ίδιο σκορ με την Αντμίρα (1-1 εντός έδρας) και με την Αούστρια Βιέννης (1-1 εκτός έδρας). Η Λίντσερ στις δύο πρώτες αγωνιστικές έχει  μια ισοπαλία εντός έδρας με την Ραπίντ Βιέννης (1-1) και μια εκτός έδρας νίκη κόντρα στην Άλταχ με (1-0). Την περασμένη Πέμπτη αγωνίστηκε εκτός έδρας κόντρα στη Βοϊβοντίνα για το Κόνφερενς Λιγκ και πήρε τη νίκη με (1-0), αποκτώντας σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης. Η Λίντσερ είναι σαφώς πιο κουρασμένη από την σημερινή της αντίπαλο.

Οπότε κρατάω το άσο της Σβαρόφσκι Τιρόλ σε απόδοση 3,60.

 Κουόπιο – Λάχτι: Η Κουόπιο την Πέμπτη έδωσε το πρώτο παιχνίδι για το Κόνφερενς Λιγκ στην έδρα της  κόντρα στην Αστάνα. Ήταν καλύτερη από την αντίπαλο της πήρε το προβάδισμα στο σκορ από νωρίς αλλά η έλλειψη συγκέντρωσης που είχε στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης  της στοίχισε καθώς δέχτηκε την ισοφάριση από την Αστάνα. Η ευρωπαϊκή αναμέτρηση της Πέμπτης για την Κουόπιο αποτελεί προτεραιότητα. Η Λάχτι βρίσκεται στην 4η θέση της Βαθμολογίας με 26 βαθμούς δύο λιγότερους από την σημερινή της αντίπαλο και στους τελευταίους 11 αγώνες τρέχει αήττητο σερί (6-5-0).

Θα ρισκάρω στο διπλό της Λάχτι σε απόδοση 4,65.

Δελτίο
Σβαρόφσκι Τιρόλ - Λίντσερ Α' Αυστρίας08/08/21 18:00 1 3.60 1-1
Κουόπιο - Λάχτι Α' Φινλανδίας08/08/21 18:30 2 4.65 2-2
Απόδοση Δελτίου: 16.74
Ποντάρισμα: 100
Αποτέλεσμα: Χαμένο
TIPSTERS
X