Ποντάρισμα στα γκολ σε Europa League και Conference League

Ποντάρισμα στα γκολ σε Europa League και Conference League

Τρεις επιλογές έβγαλα για σήμερα από τα παιχνίδια του Europa και του Conference League

Πολλά παιχνίδια διεξάγονται σήμερα για τον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα και του Κόνφερενς Λιγκ. Μετά από αρκετή μελέτη κατέληξα σε τρεις επιλογές, πάμε να τις δούμε αναλυτικά.

  Γιάμπλονετς – Σέλτικ: Η σεζόν ξεκίνησε με τον χειρότερο τρόπο για την Σέλτικ, καθώς μετά τον αποκλεισμό – σοκ από τη Μίντιλαντ γνώρισε την ήττα και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Σκωτίας από την Χάρτς. Το κλιμα στους Κέλτες δεν είναι καλό, ενώ στο σημερινό ματς θα έχει και απουσίες βασικών. Η Γιάμπλονετς στις δύο πρώτες αγωνιστικές του Τσεχικού πρωταθλήματος έχει πετύχει τέσσερα γκολ.

Κρατάω το G/G σε απόδοση 1,82.

Φίτεσε – Ντάνταλκ:  Οι τιμές στο  αμφίσκορο στην αναμέτρηση αυτή είναι προκλητικές. Το Ολλανδικό πρωτάθλημα δεν έχει ξεκινήσει ακόμη, η ομάδα του Άρνεμ στις οκτώ φιλικές αναμετρήσεις που έδωσε δέχθηκε 18 γκολ. Η Ντάνταλκ  έχει έχει δώσει 25 επίσημα ματς και έχει καλύτερο ρυθμό από την σημερινή της αντίπαλο. Έχει πέτυχει γκολ στις τέσσερις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις που έχει δώσει (με Νιουτάουν και Λεβάντια Ταλίν) για το Κόνφερνς Λιγκ.

Κρατάω το G/G στην προκλητική απόδοση 2,10.

Λουκέρνη – Φέγενορντ: Η Λουκέρνη ξεκίνησε το πρωτάθλημα Ελβετίας με δύο χορταστικά σκορ (2-2 με τη Σέντ Γκάλεν και ήττα με 3-4 από τη Γιουνγκ Μπόις). Η Φέγενορντ παρουσιάζει πολλά αμυντικά κενά, ενώ στην προηγούμενη φάση δέχθηκε 2 γκολ από τη Ντρίτα.

Κρατάω το combo G/G + Over σε απόδοση 2,07.

 

 

Δελτίο
Γιάμπλονετς - Σέλτικ Europa League05/08/21 18:45 G/G 1.82 2-4
Φίτεσε - Ντάνταλκ Europa Conference League05/08/21 20:00 G/G 2.10 2-2
Λουκέρνη - Φέγενορντ Europa Conference League05/08/21 21:30 G/G + Over 2.07 0-3
Απόδοση Δελτίου: 7.91
Ποντάρισμα: 100
Αποτέλεσμα: Χαμένο
TIPSTERS
X