Με τα γκολ στη Λευκορωσία με την ισοπαλία στην Φινλανδία

Με τα γκολ στη Λευκορωσία με την ισοπαλία στην Φινλανδία

Δύο καλοπληρωμένες επιλογές από το Conference League έβγαλα για σήμερα

Χθες κάναμε το 1/2 στις επιλογές μας  στα προγνωστικά στοιχήματος πιάσαμε την ισοπαλία στο Μίντιλαντ – Σέλτικ, ενώ στο Λουντογκόρετς – Μούρα από τη στιγμή που ισοφάρισαν οι Σλοβένοι ήταν λογικό το ματς να ανοίξει και να μας στείλει στον κουβά. Αφήνουμε το χθες και ερχόμαστε στο σήμερα όπου ξεχώρισα δύο επιλογές από τις σημερινές ρεβάνς στο Conference League.

Ντινάμο Μπρεστ (Λευκορωσία) – Πλζεν (Τσεχία):  Στο πρώτο παιχνίδι η Πλζεν είχε κερδίσει με 2-1.Η Ντινάμο Μπρεστ έχει σκοράρει στα οκτώ τελευταία επίσημα παιχνίδια της, ενώ η Πλζεν έχει επιβεβαιώσει στα δύο επίσημα παιχνίδια της  στο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη το g/g + over. Να σημειώσουμε πως η ρεβάνς θα γίνει στο ουδέτερο Γερεβάν της Αρμενίας, λόγω απαγόρευσης πτήσεων στη Λευκορωσία.

Κρατάω το combo g/g + over 2,5 σε απόδοση 2,20.

Χόνκα (Φινλανδία) – Ντομζάλε (Σλοβενία): Στα επτά τελευταία παιχνίδια της η Χόνκα έχει απολογισμό (3-4-0). Από την άλλη πλευρά η Ντομζάλε σε τέσσερα επίσημα παιχνίδια για τη φετινή σεζόν έχει απολογισμό (1-2-1). Στην πρώτη αναμέτρηση οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με (1-1).

θα πάρω το ρίσκο και θα ποντάρω στην ισοπαλία σε απόδοση 3,10.

 

Δελτίο
Ντιναμό Μπρεστ - Βικτόρια Πλζεν Europa Conference League29/07/21 19:00 g/g + over 2,5 2.2 1-2
Χόνκα - Ντομζάλε Europa Conference League29/07/21 19:00 Χ 3.1 0-1
Απόδοση Δελτίου: 6.82
Ποντάρισμα: 100
Αποτέλεσμα: Χαμένο
TIPSTERS
X