Μια δυάδα με απόδοση 10+ plus

Μια δυάδα με απόδοση 10+ plus

Δύο επιλογές ξεχώρισα από τις σημερινές ρεβάνς του β' προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ

Ακόμη μια άσχημη μέρα ήταν η χθεσινή καθώς από τις τρεις επιλογές πέρασε μόνο η μια με το g/g + over  στο Ελσίνκι – Μάλμε. Πάμε να δούμε αναλυτικά τι κράτησα για σήμερα.

Μίντιλαντ – Σέλτικ: Η πρώτη αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων στη Γλασκώβη έμεινε στο (1-1) με την Σέλτικ να είναι καλύτερη από την Μίντιλαντ αλλά να δέχεται την ισοφάριση από μια λάθος εκτίμηση του Βασίλη Μπάρκα. Οι δύο ομάδες θα έχουν από μια απουσία στο σημερινό παιχνίδι για τη Μίντιλαντ θα απουσιάσει ο μέσος Ντρέιερ, ενώ για την Σέλτικ εκτός θα είναι ο αμυντικός Μπίτον οι δύο σημερινοί απόντες είχαν αντικρίσει την κόκκινη κάρτα στην πρώτη αναμέτρηση.

Βλέπω  η πρόκριση να κρίνεται στην παράταση. Οπότε κρατάω την ισοπαλία στην κανονική διάρκεια του αγώνα σε απόδοση 3,35.

 Λουντογκόρετς – Μούρα: Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες (0-0) στην πρώτη αναμέτρηση στην Σλοβενία. Με τους δύο σημερινούς αντίπαλους να έχουν ελάχιστες ευκαιρίες. Στον πρώτο προκριματικό γύρο η Λουντογκόρετς απέκλεισε με δύο νίκες με το ίδιο σκορ (1-0)  τη Σόλιγκορσκ. Και στην σημερινή αναμέτρηση περιμένω τους Βουλγάρους να πάρουν τη νίκη με τον ίδιο τρόπο.

Οπότε θα κρατήσω το combo 1+ under 2,5 σε απόδοση 3,00.

Δελτίο
Μιντιλαντ - Σέλτικ Champions League28/07/21 20:45 Χ 3.35 1-1
Λουντογκόρετς - Μούρα Champions League28/07/21 21:00 1 + under 2,5 3.00 3-1
Απόδοση Δελτίου: 10.05
Ποντάρισμα: 100
Αποτέλεσμα: Χαμένο
TIPSTERS
X