Δύο σημεία από  Τσεχία και Βουλγαρία

Δύο σημεία από Τσεχία και Βουλγαρία

Δύο επιλογές ξεχώρισα για σήμερα από τα πρωταθλήματα της Βουλγαρίας και της Τσεχίας

Η Μιάλμπι δεν κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα κόντρα στην Μάλμε και να κάνουμε το 2/2 στις χθεσινές μας επιλογές στα προγνωστικά στοιχήματος. Από τα σημερινά παιχνίδια ξεχώρισα δύο επιλογές από τα πρωταθλήματα της Βουλγαρίας και της Τσεχίας. Πάμε να τις δούμε αναλυτικά.

 Σλόβαν Λίμπερετς – Σλοβάτσκο: Οι γηπεδούχοι την περσινή σεζόν πήραν την 6η θέση στο πρωτάθλημα Τσεχίας καθώς δεν κατάφερε να διαχειριστεί ταυτόχρονα τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις και τις υποχρεώσεις στο εγχώριο πρωτάθλημα. Τη φετινή σεζόν έχει σαν στόχο να επιστρέψει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Η Σλοβάτσκο για πρώτη φορά στην ιστορία της κατάφερε να πάρει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο τερματίζοντας στην 4η θέση. Την περασμένη Πέμπτη αγωνίστηκε στη Βουλγαρία κόντρα στην Λοκομοτίβ Πλοβντίβ από την οποία ηττήθηκε με 1-0.

Κρατάω τον άσο της Σλοβαν Λίμπερετς σε απόδοση 2,20.

Λοκομοτίβ Πλόβντιβ – Λουντογκόρετς: Στο πρωτάθλημα της Βουλγαρίας έχουμε πρεμιέρα για τη φετινή σεζόν.  Η περσινή πρωταθλήτρια Λουντογκόρετς αγωνίζεται εκτός έδρας κόντρα στην περσινή δευτεραθλήτρια Λοκομοτίβ Πλοβντίβ. Οι δύο ομάδες μεσοβδόμαδα είχαν ευρωπαϊκές υποχρεώσεις. Οι γηπεδούχοι υποδέχτηκαν εντός έδρας την Σλοβάτσκο  για το Conference League  και πήραν τη νίκη με (1-0). Οι περσινοί πρωταθλητές αντιμετώπισαν εκτός έδρας στην Σλοβενία την Μούρα με την οποία έμειναν στο (0-0).  Εν’ μέσω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων των δύο ομάδων περιμένω ένα κλειστό παιχνίδι.

Θα κρατήσω την ισοπαλία σε απόδοση 3,40.

Δελτίο
Σλόβαν Λίμπερετς - Σλοβάτσκο Α' Τσεχίας25/07/21 17:00 1 2.2 0-1
Λοκομοτίβ Πλόβντιβ - Λουντογκόρετς Α' Βουλγαρίας25/07/21 21:00 Χ 3.4 1-3
Απόδοση Δελτίου: 7.48
Ποντάρισμα: 200
Αποτέλεσμα: Χαμένο
TIPSTERS
X