Ποια χώρα θα κερδίσει το EURO 2021;

Ποια χώρα θα κερδίσει το EURO 2021;

Η στήλη θα ασχοληθεί σήμερα με τον νικητή του EURO 2021

Για τη Γαλλία συμφωνώ με τους μπουκ ότι είναι το πρώτο φαβορί στο EURO 2021.

Τα τελευταία χρόνια είναι η καλύτερη και πιο πλήρης Εθνική ομάδα. Το 2018 στα γήπεδα της Ρωσίας πήρε το Παγκόσμιο Κύπελλο ενώ το 2016 στην έδρα της έχασε το Euro από την Πορτογαλία έχει το πιο πλήρες ρόστερ και το ίδιο προπονητή για πολλά χρόνια.

Η επιλογή της στήλης για την ομάδα που θα κατακτήσει το Euro είναι η Ιταλία. Η « Σκουάντρα Ατζούρα» έχει μια πολύ δυνατή ομάδα και οι μπουκ την παραβλέπουν και είναι πολύ πιθανό να τη πατήσουν. Μετά το «στραπάτσο» που έπαθε η Ιταλία με την μη πρόκριση της στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018 στα γήπεδα της Ρωσίας όπου δεν έδωσε για πρώτη φορά το παρών σε τελική φάση είτε ευρωπαϊκού πρωταθλήματος είτε Μουντιάλ.

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας προσέλαβε τον Ρομπέρτο Μαντσίνι ο οποίος έφτιαξε ένα πολύ καλό σύνολο, με παίκτες που αγωνίζονται σε υψηλό επίπεδο με τους Κιέλινι και Μπονούτσι να ηγούνται στην άμυνα, ενώ έχει και μια πολύ καλή τριπλέτα στη μεσαία γραμμή με τους (Ζορζίνιο, Μπαρέλα, Βεράτι). Δέχεται πολύ δύσκολα φάσεις για γκολ καθώς πιέζει τον αντίπαλο ασφυκτικά σε όλες τις γραμμές.

Έχει πολύ βαριά φανέλα αγωνιστικά είναι σε πολύ καλή κατάσταση βλέπω τη «Σκουάντρα Ατζούρα» να πηγαίνει μακριά στο τουρνουά και μπορεί με λίγη τύχη να σηκώσει και την κούπα.

Η Ιταλία σε απόδοση 10,00 για να κατακτήσει το Euro θα είναι η επιλογή της στήλης.

Δελτίο
Ιταλία - Ιταλία EURO 2021 Ιταλία, Νικητής Διοργάνωσης 10.00 (Ναι)
Απόδοση Δελτίου: 10.00
Ποντάρισμα: 100
Αποτέλεσμα: Κερδισμένο
TIPSTERS
X