Με το «αμφίσκορο» στην Καβάλα και την ισοπαλία στη Νάξο

Με το «αμφίσκορο» στην Καβάλα και την ισοπαλία στη Νάξο

Δύο επιλογές από τα σημερινά εξ΄ αναβολής παιχνίδια της Football League

H πρωτοπόρος Καβάλα υποδέχεται τον Θεσπρωτό στο εξ΄ αναβολής παιχνίδι για την 11η αγωνιστική. Οι «Αργοναύτες» την περασμένη Κυριακή κέρδισαν με 3-1 εντός έδρας την Τρίγλια και παραμένουν στην κορυφή της βαθμολογίας παρέα με την Βέροια. Με νίκη στο σημερινό παιχνίδι επί της ομάδας της Ηγουμενίτσας θα φιγουράρουν μόνοι τους στην 1η θέση του Βόρειου Ομίλου της Football League.

Ο Θεσπρωτός μετά από τέσσερις συνεχόμενες ήττες κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας, με γκολ στο 93΄ λεπτό κόντρα στην ουραγό Κοζάνη με την ομάδα της Ηγουμενίτσας να παραμένει οριακά εντός της ζώνης του υποβιβασμού.

Η Καβάλα στα 2/3 τελευταία εντός έχει εμφανιστεί το g/g. Στα τρία τελευταία παιχνίδια του ο Θεσπρωτός έχει επιβεβαιώσει το g/g. Κρατάω το g/g σε απόδοση 2,25.

Στη Νάξο η Σαντορίνη φιλοξενεί την Καλλιθέα. Η ομάδα του Νίκου Παντέλη την προηγούμενη αγωνιστική γνώρισε την ήττα με 1-0 εντός έδρας από την Νίκη Βόλου και παρέμεινε για τέταρτο παιχνίδι χωρίς νίκη. Πλέον βρίσκεται στο + 6 από την επικίνδυνη ζώνη. Η Καλλιθέα γνώρισε εκτός έδρας ήττα από τη Ρόδο με ανατροπή στην ανατροπή με μια γκάφα του τερματοφύλακα της αλλά… Κούεστα (στο ματς Κυπέλλου Άρης – Ολυμπιακός) και έτσι σταμάτησε το σερί των τεσσάρων συνεχόμενων νικών για την ομάδα του Γιάννη Τάτση. Παρά την ήττα από τη Ρόδο η Καλλιθέα παραμένει στη 2η θέση και στο +1 από τη Ρόδο.

Και οι δυο ομάδες θέλουν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους. Περιμένω ένα κλειστό παιχνίδι και υπό τον φόβο της ήττας οι δύο ομάδες θα συμβιβαστούν με τον βαθμό της ισοπαλίας.

Θα κρατήσω την ισοπαλία σε απόδοση 3,10.

Δελτίο
Καβάλα - Θεσπρωτός Football League02/06/21 17:00 g/g 2.25 1-1
Σαντορίνη 2020 - Καλλιθέα Football League02/06/21 17:00 Χ 3.10 1-0
Απόδοση Δελτίου: 6.98
Ποντάρισμα: 100
Αποτέλεσμα: Χαμένο
TIPSTERS
X