Μια δυάδα με γκολ από την Ισπανία

Μια δυάδα με γκολ από την Ισπανία

Η στήλη στα χθεσινά προγνωστικά στοιχήματος στη Ευρώπη δικαιώθηκε 100% και στις δύο επιλογές που έδωσε με τον άσο της Μόντσα που επιβεβαιώθηκε τις παλιές καλές

Σήμερα θα ασχοληθούμε με τα γκολ σε δύο παιχνίδια από την Primera Division.

Η Μπέτις φιλοξενεί την Βαλένθια οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να είχαν γνωρίσει την ήττα από την Ατλέτικο στην προηγούμενη εντός έδρας αναμέτρηση. η Μπέτις είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση και θέλει να κερδίσει την έξοδο της στην Ευρώπη.

Η Βαλένθια κόντρα στην Σοσιεδάδ στο ξεκίνημα της αναμέτρησης έχασε πέναλτι για να πάρει το προβάδισμα στο σκορ. Στη συνέχεια βρέθηκε να χάνει με (0-2) αλλά τελικά κατάφερε να ισοφαρίσει και να πάρει τον έναν βαθμό. Εκτός έδρας δεν τα πάει καλά έχοντας απολογισμό (2-4-9) από το σημερινό παιχνίδι θα απουσιάζουν ο στόπερ Γκαμπιέλ Παουλίστα και ο επιθτεικός Μάξι Γκόμες που είναι τιμωρημένοι. Βλέπω την Μπέτις να κερδίζει αλλά το 1,74 είναι χαμηλό. Θα προτιμήσω το over στο 1,74.

Η Λεβάντε υποδέχεται την Βιγιαρεάλ οι γηπεδούχοι έχουν εξασφάλιση την παραμονή, η Βιγιαρεάλ έχει σαν πρώτο στόχο την πρόκριση στον τελικό του Europa League καθώς η Άρσεναλ δεν αποτελεί φόβητρο για το «Κίτρινο υποβρύχιο» ο Εμέρι δεν αντιμετωπίζει προβλήματα με τιμωρίες και τραυματισμούς θα κάνει όμως αρκετές αλλαγές στο σημερινό παιχνίδι. Πιθανό το g/g & over στο 2,10.

Δελτίο
Μπέτις - Βαλένθια Primera Division18/04/21 19:30 OVER 2,5 1.74 2-2
Λεβάντε - Βιγιαρεάλ Primera Division18/04/21 22:00 G/G & over 2.1 1-2
Απόδοση Δελτίου: 3.65
Ποντάρισμα: 100
Αποτέλεσμα: Κερδισμένο
TIPSTERS
X