Δύο σημεία από τη Football League με απόδοση 4,5

Δύο σημεία από τη Football League με απόδοση 4,5

Η στήλη θα ασχοληθεί σήμερα μόνο με δύο παιχνίδια της Football League

Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο στα σημερινά προγνωστικά της στήλης από τις δύο μικρές κατηγορίες της χώρας μας, θα ασχοληθούμε με τον άσο του Θεσπρωτού και το διπλό της Νικής Βόλου.
Στην Ηγουμενίτσα ο Θεσπρωτός υποδέχεται την Τριγλία η ομάδα του Χουάν Ραμόν Ρότσα την προηγούμενη αγωνιστική γνώρισε την ήττα με (2-00 στην Κατερίνη από τον Πιερικό, Στις τρεις πρώτες αγωνιστικές ο Θεσπρωτός έχει μαζέψει τρεις βαθμούς έχοντας δύο παιχνίδια εκτός έδρας με (Απόλλων Πόντου όπου κέρδισε και με Πιερικό όπως αναφέραμε) ενώ στο μοναδικό εντός έδρας ματς γνώρισε την ήττα από την πρωτοπόρο Καβάλα. Η Τρίγλια έχει δύο βαθμούς στις τρεις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος έχοντα δύο ισοπαλίες εντός έδρας με Αλμωπό Αριδαίας (1-1)  και Πανσερραϊκό (0-0) ενώ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος γνώρισε την ήττα με (1-0) εκτός έδρας από τον Ολυμπιακό Βόλου.
 Και οι δύο ομάδες θα παλέψουν για την παραμονή στην κατηγορία θα στηρίξω τον άσο του Θεσπρωτού στο 2,15 καθώς η ομάδα του Ρότσα θέλει να παίξει ποδόσφαιρο.
Στο Δημοτικό Στάδιο της Σκάλας ο Αστέρας φιλοξενεί την Νίκη Βόλου η ομάδα του Γιώργου Βαζάκα έχει μαζέψει τέσσερις βαθμούς στις 3 πρώτες αγωνιστικές με μια νίκη και μια ισοπαλία εντός έδρας κότρα στον Ασπρόπυργο και στην Ρόδο. Η Νίκη Βόλου δεν ξεκίνησε καλά τη φετινή σεζόν  στα τρία πρώτα ματς έχει μόλις έναν βαθμό και προέρχεται από νέα εντός έδρα ήττα από τον Ιαλυσό με (1-0) η μέχρι τώρα συγκομιδή για την ομάδα της Νέας Ιωνίας του Βόλου δεν είναι ικανοποιητική καθώς έχει βάση ρόστερ θα είναι από τις ομάδες που θα διεκδικήσει την άνοδο.
Ο Αστέρας είναι μια ομάδα σκληροτράχηλη ομάδα και παλεύει όλα τα παιχνίδια περιμένω ένα παιχνίδι κλειστό που θα κριθεί στο γκολ θα αγοράσω το διπλό της Νίκη Βόλου στο 2,10  καθώς έχουν καλύτερο και ποιοτικότερο ρόστερ.

Δελτίο
Θεσπρωτός - Τριγλία Football League10/04/21 15:00 1 2.15 0-0
Αστέρας Βλαχιώτη - Νίκη Βόλου Football League10/04/21 15:00 2 2.1 0-0
Απόδοση Δελτίου: 4.52
Ποντάρισμα: 100
Αποτέλεσμα: Χαμένο
TIPSTERS
X