Προκαλεί το διπλό της Σλάβια Πράγας

Προκαλεί το διπλό της Σλάβια Πράγας

Οι τιμές στο διπλό της Σλάβια Πράγας στην πρώτη αναμέτρηση για τα προημιτελικά του Europa League με την Αρσεναλ είναι προκλητικές.

Καλησπέρα σε όλους σήμερα θα ρισκάρουμε στο διπλό της Σλάβια Πράγας κόντρα στην Αρσεναλ.

Στο Λονδίνο η Αρσεναλ φιλοξενεί την Σλάβια Πράγας στο πρώτο ματς για την προημιτελική φάση του Europa League. Οι κανονιέρηδες του Αρτέτα βρίσκεται σε παρατεταμένο ντεφορμάρισμα στα 3 τελευταία ματς έχει (0-1-2) με δύο ήττες εντός έδρας μια από την Λίβερπουλ (0-3) για την Premier League και μια από τον Ολυμπιακό για τη ρεβάνς των «16» του Europa League, ενώ αναδείχθηκε ισόπαλη με την Γουέστ Χαμ εκτός έδρας με (3-3). Η φετινή Σλάβια Πράγας εντυπωσιάζει με την φετινή της πορεία στο πρωτάθλημα Τσεχίας τρέχει αήττητο σερί (20-5-0) και συνολικά αήττητη μέσα στο 2021. Ενώ στο Europa League για να φτάσει εώς εδώ έκανε δύο μεγάλες προκρίσεις μια επί της Λέστερ και μια επί της Ρέιντζερς τις οποίες κέρδισε εκτός έδρας αμφότερες με (0-2).

Η Αρσεναλ κάνει μια κακή σεζόν ο φαβοριτισμός της δεν λέει την αλήθεια και θα ρισκάρουμε στο 7,10 που κυκλοφορεί το διπλό της Σλάβια που κρύβει αξία.

Δελτίο
Αρσεναλ - Σλάβια Πράγας Europa League08/04/21 22:00 2 7.1 1-1
Απόδοση Δελτίου: 7.10
Ποντάρισμα: 100
Αποτέλεσμα: Χαμένο
TIPSTERS
X