Με Ξάνθη και Χανιά

Με Ξάνθη και Χανιά

Ποντάρουμε στα διπλά της Ξάνθης και των Χανίων

Καλημέρα σε όλους πλήρης αγωνιστική σήμερα στη Super League 2 και η στήλη θα ασχοληθεί με τα διπλά της Ξάνθης και των Χανίων.

Στα Τρίκαλα η τοπική ομάδα φιλοξενεί την Ξάνθη οι γηπεδούχοι την Κυριακή πήραν σπουδαίο διπλό εκτός έδρας κόντρα στον Εργοτέλη με (3-2), Τα Τρίκαλα για δεύτερο συνεχόμενο ματς δεν θα έχουν στον πάγκο τον Σούλη Παπαδόπουλο που βρέθηκε θετικός τον κορωνοϊό ενώ θα έχουν και πάλι σημαντικές απουσίες. Η Ξάνθη έκανε μεγάλη γκέλα με τον Καραϊσκάκη Άρτας (1-1) εντός έδρας ο Μπάμπης Τεννές θα έχει υπολογίζει στις υπηρεσίες των Μικελτάντζε και Γκαρσία.
Τα Τρίκαλα θα έχουν σημαντικές ελλείψεις θα έχουν όμως ψυχολογία μετά τη μεγάλη νίκη επί του Εργοτέλη. Η Ξάνθη δεν έχει περιθώρια για νέα γκέλα είναι πιο ποιοτική ομάδα από τους γηπεδούχους και εύκολα η δύσκολα θα φύγει με τους τρεις βαθμούς. Θα ποντάρω στο 2& N/G στο 2,10 καθώς στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία ματς της Ξάνθης εμφανίστηκε το N/G, ενώ στα 3 από τα 5 τελευταία των Τρικαλων εμφανίστηκε το N/G.

Στην Ιεράπετρα η τοπική ομάδα υποδέχεται τα Χανιά η ομάδα του Τίμου Καβακά πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση αναδείχθηκε ισόπαλη με (1-1) με τον Λεβαδειακό εντός έδρας άνοιξαν το σκορ λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου και δέχτηκαν την ισοφάριση λίγο πριν τη λήξη του ματς. Τα Χανιά πέτυχαν την 5 συνεχόμενη νίκη τους ενώ για πέμπτο ματς κράτησαν το μηδέν στην άμυνα και εδραιώθηκαν στην 6η θέση. Τα Χανιά είναι σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση έχουν χτίσει ένα νικηφόρο σερί και κοιτάζουν ακόμα πιο ψηλά από την 5η θέση. Η Ιεράπετρα παλεύει όλα τα παιχνίδια άλλα έχει ρόστερ περιορισμένων δυνατοτήτων και στο σημερινό ματς θα έχουν σημαντικές απουσίες. Θα πάω και εδώ με το 2& N/G στο 2,65.

Δελτίο
Τρίκαλα - Ξάνθη Super League 207/04/21 15:00 2 & N/G 2.1 0-0
ΟΦ Ιεράπετρας - Χανιά Super League 207/04/21 15:00 2& N/G 2.65 0-1
Απόδοση Δελτίου: 5.57
Ποντάρισμα: 100
Αποτέλεσμα: Χαμένο
TIPSTERS
X