Μια δυάδα με δύο διπλά από Super League 2 και Football League

Μια δυάδα με δύο διπλά από Super League 2 και Football League

Ποντάρουμε στο combo διπλό του Ιωνικού και στο διπλό της Καλλιθέας

Καλημέρα σε όλους στα χθεσινά προγνωστικά στοιχήματος της στήλης πέρασε ο άσος των Χανίων κόντρα στον Διαγόρα που ήταν το σημείο της ημέρας από τα τρία ματς της Super League 2. Ενώ η Ρόδος δεν κατάφερε να κάνει σεφτέ στις νίκες κόντρα στον Αστέρα Βλαχιώτη και η στήλη δεν έπιασε το απόλυτο στα προγνωστικά στοιχήματος από τις δύο μικρές κατηγορίες της χώρας μας. Πάμε να δούμε τις σημερινές επιλογές της στήλης.

Στη Φιλιππούπολη ο Απόλλων Λάρισας υποδέχεται τον πρωτοπόρο Ιωνικό, η ομάδα του Κώστα Φραντζέσκου πήρε μια σημαντική νίκη εκτός έδρας επί του Καραϊσκάκη Άρτας με (2-1). Μέσα σε τέσσερα λεπτά (73, 77) ο Απόλλων κατάφερε να πετύχει δύο γκολ και να καθαρίσει το παιχνίδι με την ομάδα της Άρτας απλά να μειώνει το σκορ, ο Απόλλων σημειώνει για δεύτερο φετινό παιχνίδι πάνω από ένα γκολ. Με αυτό το διπλό ο Απόλλων Λάρισας αύξησε την απόσταση στους 9 βαθμούς από τις δύο τελευταίες θέσεις ενώ έχει και κάποιες ελπίδες για την πρώτη εξάδα.

Ο Ιωνικός συνεχίζει την εξαιρετική του πορεία και παραμένει μόνος στην κορυφή της βαθμολογίας. Η ομάδα του Δημήτρη Σπανού είχε τον έλεγχο του αγώνα κόντρα στην Παναχαϊκή αλλά δεν μπορούσε να ολοκληρώσει τις ευκαιρίες που τις παρουσιάστηκαν και με ένα ακόμη γκολ μετά το 85΄λεπτό πήρε τη νίκη κόντρα στην ομάδα της Πάτρας.

Ο Ιωνικός είναι σε εξαιρετική κατάσταση τρέχει αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων, ο Απόλλων με τον Κώστα Φραντζέσκο στον πάγκο παρουσιάζεται βελτιωμένος. Η ομάδα της Νίκαιας εύκολα η δύσκολα θα πάρει την 5η σερί νίκη αλλά με τα αμυντικά κενά που έχει στην άμυνα του θα προτιμήσω το combo του 2& under 3,5.

Στον Ασπρόπυργο η τοπική ομάδα φιλοξενεί την Καλλιθέα, οι γηπεδούχοι την περασμένη Τετάρτη γνώρισε την δεύτερη σερί ήττα από την Καλαματα με (2-0), για δεύτερο σερί παιχνίδι η ομάδα του Κριστόφ Βαζέχα δεν παρουσίασε κάτι το ιδιαίτερο και έχασε δίκαια από την Καλαμάτα. Η Καλλιθέα αναδείχθηκε ισόπαλη με την Σαντορίνη (1-1) σε ένα ματς που δεν έπεισε με την απόδοση της καθώς μετά το γκολ που πέτυχε έδωσε μέτρα στον αντίπαλο, με αποτέλεσμα να δεχθεί την ισοφαρίσει στις καθυστερήσεις. Η δεύτερη σερί ισοπαλία έφερε την αποχώρηση από την τεχνική ηγεσία του Γιώργου Κούτση, τη θέση του πήρε ο Γιάννης Τάτσης που ήταν στον πάγκο της ομάδας προ covid-19.

Η Καλλιθέα έχει καλό υλικό για τα δεδομένα της κατηγορίας στο σημερινό παιχνίδι αντιμετωπίζει έναν αντίπαλο με πολλές αδυναμίες και περιμένω να πάρει τη πρώτη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Το διπλό στο 2,15 θα μπει στο παιχνίδι μου.

Δελτίο
Απόλλων Λάρισας - Ιωνικός Super League 204/04/21 14:45 2 & under 3,5 1.93 0-1
Ασπρόπυργος - Καλλιθέα Football League04/04/21 15:00 2 2.15 0-3
Απόδοση Δελτίου: 4.15
Ποντάρισμα: 100
Αποτέλεσμα: Κερδισμένο
TIPSTERS
X