Μια τριάδα ρίσκου από τη Super League 1

Μια τριάδα ρίσκου από τη Super League 1

Τρία σημεία ρίσκου από τη τελευταία αγωνιστική της Super League 1.

Πέφτει η αυλαία της κανονικής διάρκειας στη Super League 1 και θα επιλέξουμε μια τριάδα ρίσκου.

Στη Ριζούπολη ο Απόλλων Σμύρνης φιλοξενεί τον Παναιτωλικό. Οι «κυανόλευκοι» έχουν 6 βαθμούς από τη θέση που οδηγεί στο μπαράζ με τον δεύτερο της Super League 2 στα τελευταία 5 πέντε ματς έχει (2-0-3). Ο Παναιτωλικός βρίσκεται 1 βαθμό από την προτελευταία θέση που πάει στο μπαράζ. Τα «Καναρίνια» με τις δύο εντός έδρας νίκες επί του Παναθηναϊκού και του Βόλου πήραν βαθιά ανάσα και θέλουν να παραμείνουν στην 12η θέση της βαθμολογίας. Το ματς θα είναι κλειστό με την ισοπαλία του 3,05 να μην χαλάει κανέναν να είναι η επιλογή μου.

Στη Λαμία η τοπική ομάδα υποδέχεται τον Ατρόμητο, η τοπική ομάδα πήρε μια τεράστια νίκη κόντρα στην ΑΕΛ εντός έδρας την περασμένη Τετάρτη και σκαρφάλωσε στην 11η θέση της βαθμολογίας με 22 βαθμούς. Ο Ατρόμητος κάνει μια κακή πορεία στο φετινό πρωτάθλημα και το μόνο που θα έχει να θυμάται η ομάδα του Περιστερίου από το φετινή σεζόν θα είναι οι νίκες επί των ΑΕΚ, ΠΑΟΚ εντός έδρας και Παναθηναϊκού εκτός έδρας. Θα πάω με τη νίκη της φορμαρισμένης και με καλή ψυχολογία Λαμίας στο 2,45.

Στο Βόλο η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Ν.Π.Σ. Βόλου που είναι αδιάφορος βαθμολογικά, ο «Δικέφαλος» βρίσκεται στη δεύτερη θέση και θέλει να κλείσει την κανονική περίοδο με νίκη που θα την διατήρηση στη 2η θέση ενόψει πλέι – οφ. Η ΑΕΚ στο τελευταίο ματς κόντρα στον Απόλλωνα έκανε μια πολύ καλή εμφάνιση με τον Μανόλο Χιμένεθ άφησε στην άκρη τα πειράματα και παρέταξε μια ορθολογική ενδεκάδα. Στο σημερινό παιχνίδι δεν θα έχει στη διάθεση του τον Λόπες και στο αριστερό άκρο της άμυνας θα δούμε τον νεαρό Μιτάι. Σβάρνας και Λάτσι θα είναι το κεντρικό αμυντικό δίδυμο που είναι το πιο αξιόπιστο στα ματς που έχουν αγωνιστεί μαζί. Θα πάω με το διπλό της ΑΕΚ μαζί με το under 2,5 στο 3,50.

Δελτίο
Απόλλων Σμύρνης - Παναιτωλικός Super League14/03/21 19:00 Χ 3.05 1-0
Λαμία - Ατρόμητος Super League14/03/21 19:00 1 2.45 0-0
Βόλος - ΑΕΚ Super League14/03/21 19:00 2 & UNDER 2,5 3.5 1-0
Απόδοση Δελτίου: 26.15
Ποντάρισμα: 50
Αποτέλεσμα: Χαμένο
TIPSTERS
X