Σοσιεδάδ από Ισπανία και ένα G/G από Γαλλία

Σοσιεδάδ από Ισπανία και ένα G/G από Γαλλία

Η Ατλέτικο δεν κατάφερε να βρει ένα γκολ κόντρα στην Χετάφε για να βγουν τα χθεσινά προγνωστικά στοιχήματος για να βγει η συάδα της στήλης μαζί με τη Μαρσέιγ.

Στην Ισπανία θα ασχοληθούμε με το διπλό της Σοσιεδάδ που βρίσκεται σε φόρμα και θέλει να μπει στη τετράδα που οδηγεί στο επόμενο Champions League.

Αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Γρανάδα που είναι αδιάφορη βαθμολογικά έχει απουσίες και την πετυχαίνει ανάμεσα στα δύο ευρωπαϊκά ματς με τη Μόλντε που το 2-0 του πρώτου αγώνα της δίνει σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης στην οκτάδα του Europa League. Το παιχνίδι της Πέμπτης για την Γρανάδα είναι το σημαντικότερο της ιστορίας της αφού φέτος αγωνίζεται στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για πρώτη φορά στην ιστορία της. Το διπλό πληρώνει 1,67, το combo 2& over 1,5 στις 2,00 μονάδες θα μπει στις επιλογές μου καθώς η Γρανάδα στα τελευταία 8 ματς έχει 7 over +g/g ενώ έχει και την χειρότερη άμυνα στη La Liga.

Στη Γαλλία έχουμε το ντέρμπι κορυφής Μονακό – Λιλ και οι δύο ομάδες διαθέτουν μεγάλη ποιότητα αρχικά ήταν στη σκέψη το combo g/g & over άλλα ελλοχεύει ο κίνδυνος της ισοπαλίας και επέλεξα το g/g στο 1,80.

Δελτίο
Γρανάδα - Ρεάλ Σοσιεδάδ Πριμέρα Ντιβιζιόν14/03/21 17:15 2 & OVER 1,5 2 1-0
Μονακό - Λιλ Α' Γαλλίας14/03/21 18:05 G/G 1.8 0-0
Απόδοση Δελτίου: 3.60
Ποντάρισμα: 50
Αποτέλεσμα: Χαμένο
TIPSTERS
X