Περνάει από τα Τρίκαλα ο Ιωνικός

Περνάει από τα Τρίκαλα ο Ιωνικός

Η στήλη στηρίζει Ιωνικό και Διαγόρα στα σημερινά παιχνίδια τους.

Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο. Η στήλη έπεσε 100% μέσα με την βολική ισοπαλία της Βιλφράνς με τη Μπουργκ για τη Nacional της Γαλλίας. Σήμερα θα στηρίξουμε τον Διαγόρα που είναι η έκπληξη της Super League 2 με την τρελή πορεία που κάνει και βρίσκεται δύο βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Εργοτέλη. Και τον Ιωνικό που πρέπει να βγάλει αντίδραση και να φύγει από τα Τρίκαλα με τη νίκη για να μην χάσει την επαφή του με την πρώτη θέση.

Στη Ρόδο ο Διαγόρας υποδέχεται τον Απόλλων Λάρισας, η ομάδα του Σάκη Θεοδοσιάδη κάνει εντυπωσιακή πορεία και βρίσκεται στην δεύτερη θέση με 26 βαθμούς ενώ στις 13 αγωνιστικές έχουν γνωρίσει μια ήττα αυτή κόντρα στον πρωτοπόρο Εργοτέλη στις (14/02) από το παιχνίδι αυτό τρέχουν ένα σερί (5-0-0), με τελευταία νίκη αυτή κόντρα στην Παναχαϊκή εκτός έδρας με (1-0). Ο Απόλλων Λάρισας βρίσκεται στην 9η θέση και στο + 4 από τις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό συνολικά στο πρωτάθλημα έχει ρεκόρ (2-5-5), ενώ σε έξι εκτός έδρας παιχνίδια δεν έχει πετύχει νίκη (0-3-3).

Ο Διαγόρας κάνει εξαιρετική πορεία θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα κόντρα απέναντι σε ένα αντίπαλο στα μέτρα του, Με τον Κώστα Φραντζέσκο στον πάγκο ο Απόλλων Λάρισας έχει γίνει πιο σφιχτός βλέπω ένα παιχνίδι κλειστό με τους γηπεδούχους να έχουν το μομεντουμ της αναμέτρησης θα πάω με τον άσσο του Διαγόρα στο 2,05.

Στα Τρίκαλα η τοπική ομάδα φιλοξενεί τον Ιωνικό, οι «κυανερεθροί» το τελευταίο διάστημα είναι ντεφορμέ την τελευταία νίκη τους την πέτυχαν στις (07/02) εκτός έδρας στα Χανιά με (2-1) στα τελευταία επτά παιχνίδια έχουν (0-4-3), ενώ έχουν και επιθετικό πρόβλημα καθώς έχουν πετύχει ένα ωστόσο με όπλο την άμυνα τους καθώς δύσκολα δέχονται πάνω από ένα γκολ, περνούν αποτελέσματα που τους διατηρούν στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη.

Ο Ιωνικός μετά το διπλό στα Χανιά (0-1) είχε την μεγάλη ευκαιρία να εδραιωθεί στην κορυφή αλλά δεν την εκμεταλλεύτηκε καθώς στα δύο συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια πήρε έναν βαθμό αυτόν κόντρα στην Ξάνθη με (1-1) το περασμένο Σάββατο, ενώ αν και πήρε δύο φορές το προβάδισμα κόντρα στον Εργοτέλη κατάφερε να γνωρίσει την ήττα με (3-2). Το παιχνίδι είναι κομβικό για τον Ιωνικό τρίτη σερί “γκέλα” για την ομάδα του Σπανού δεν σηκώνει κόντρα σε ομάδες σαν τα Τρίκαλα, Βλέπω ένα κλειστό ματς που με την ποιότητα του μεσοεπιθετικά θα βρεί ένα γκολ και θα πάρει το διπλό που πληρώνει 2,35.

Δελτίο
Τρίκαλα - Ιωνικός Super League 213/03/21 14:45 2 2.32 2-3
Διαγόρας Ρόδου - Απόλλων Λάρισας Super League 213/03/21 14:45 1 2.1 0-1
Απόδοση Δελτίου: 4.87
Ποντάρισμα: 50
Αποτέλεσμα: Χαμένο
TIPSTERS
X