Ο ένας βαθμός δεν θα χαλάσει κανέναν

Ο ένας βαθμός δεν θα χαλάσει κανέναν

Στη Nacional της Γαλλίας οι ισοπαλίες είναι... στο σημερινό πρόγραμμα υπάρχει μια αρκετά πιθανή και βολική.

Στα χθεσινά προγνωστικά στοιχήματος βγήκε το over στο Άμστερνταμ η Γιουνγκ Μπόις όμως δεν κατάφερε να βρει ένα γκολ, στο Μάντσεστερ η Μίλαν βρήκε γκολ στις καθυστερήσεις αλλά οι «Μπέμπηδες» δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη. Στο «Καραϊσκάκης» βγήκε εύκολα το combo του g/g & over.

Σήμερα θα ασχοληθούμε με μια βολική ισοπαλία στην Nacional της Γαλλίας, γενικά στο πρωτάθλημα της τρίτης κατηγορίας της Γαλλίας οι ισοπαλίες είναι πολλές, στο σημερινό ματς μεταξύ της Βιλφράνς και της Μπουργκ στα δικά μου μάτια μοιάζει αρκετά πιθανή και βολική. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 11η θέση με 28 βαθμούς και συνολικό απολογισμό μέχρι τώρα (7-7-9) στα εντός έδρας παιχνίδια έχει (2-4-4).

Η Μπουργκ είναι στην 15η θέση και βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού με 27 βαθμούς έχει το ρεκόρ της στο πρωτάθλημα είναι (6-9-9) ενώ στα εκτός έδρας παιχνίδια έχει απολογισμό (2-4-6). Οι δύο ομάδες στα τελευταία πέντε παιχνίδι έχουν ρεκόρ (1-3-1) η Βιλφράνς ενώ η Μπουργκ έχει (2-2-1) το παιχνίδι είναι γειτονικό ντέρμπι ενώ οι δύο προπονητές είχαν μεγάλη θητεία στους αντιπάλους πάγκους. Οι δύο ομάδες είναι σε καλή κατάσταση οι ισοπαλίες στην κατηγορία είναι πολλές, το παιχνίδι είναι γειτονικό ντέρμπι οι προσφατές θητείες των δύο προπονητών με οδηγούν στην ισοπαλία του 2,85  που δεν θα χαλάσει κανέναν.

Δελτίο
Βιλφράνς - Μπουργκ Περόνας National Γαλλίας X 2.85 1-1
Απόδοση Δελτίου: 2.85
Ποντάρισμα: 50
Αποτέλεσμα: Κερδισμένο
TIPSTERS
X