Μια τριάδα από τα σημερινά ματς του Europa League

Μια τριάδα από τα σημερινά ματς του Europa League

Στα σημερινά παιχνίδια του Europa League θα ασχοληθούμε με τρία σημεία.

Καλησπέρα σε όλους χθες με τα γκολ των Εμπαπέ και Μέσι η στήλη έπεσε διάνα και έσπασε η γκίνια της στήλης. Στα σημερινά παιχνίδια του Europa League θα ασχοληθούμε με τρία ματς πάμε να τα δούμε αναλυτικά.
Το παιχνίδι που ξεχωρίζει στη φάση των «16» του Europa League είναι το Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μίλαν δύο από τα μεγαλύτερα κλαμπ του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου που στο πρόσφατο παρελθόν έχουν βρεθεί άλλες δέκα φορές. Το σετ αποδόσεων αδίκει τι Μίλαν λόγω των πολλών σημαντικών απουσιών με κορυφαία του πρώην παίκτη της Γιουνάιτεντ Ζλάταν στους  «Rossoneri» και λόγο του μεγάλου διπλού των «Μπέμπηδων» στο τοπικό ντέρμπι της περασμένης Κυριακής κόντρα στη Σίτυ να δίνουν ένα μικρό προβάδισμα στην Μάντσεστερ. Βλέπω την ομάδα του Σόλσκιερ να κερδίζει στο σημερινό ματς αλλά η πρόκριση να μένει ανοιχτή για τη ρεβάνς του Σαν Σίρο την επόμενη εβδομάδα θα πάω με το 1& over 2,5 καθώς βλέπω τι Μίλαν να βρίσκει γκολ στο «θεάτρο των ονειρών» παρά την μεγάλη απουσία του Ζλάταν.
Στο Άμστερνταμ ο Αγιαξ υποδέχεται την Γιουνγκ Μπόις όπου και οι δύο ομάδες τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων βγάζουν μεγάλα σκορ. Οι Ολλανδοί στην προηγούμενη φάση απέκλεισαν την Λιλ με δύο νίκες με το ίδιο σκορ (2-1). Οι πρωταθλητές Ελβετίας άφησαν εκτός την Λεβερκούζεν με δύο νίκες (4-3 και 2-0), παρά την απουσία του «killer» τους Ενσαμέ οποίος σήμερα θα είναι κανονικά διαθεσιμός. Το g/g & over μοιάζει αρκετά πιθανό στο 1,91.
 Στο «Καραϊσκάκη» Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Άρσεναλ έχοντας το ψυχολογικό αβαντάζ από την περσινή επική πρόκριση στο «Emireates», η ομάδα του Μάρτινς θα έχει μια μεγάλη απουσία αυτή του Σεμέδο στο κέντρο της άμυνας με το κεντρικό αμυντικό δίδυμο να είναι σήμερα ο πρώην «κανονιέρης» Σωκράτης ενώ ο Μπα θα αγωνιστεί με ένεση η αμυντική γραμμή των «ερυθρολευκών» σε όλα τα μεγάλα ματς της Ελληνικής Super League έχει δεχτεί γκολ, ενώ στις δύο αναμετρήσεις με την PSV Αϊντχοφεν αν και πήρε την πρόκριση δέχτηκε 4 γκολ (4-2 και 2-1) τα σκορ στους δύο αγώνες. Η Άρσεναλ έχει μια μετρια σεζόν αλλά διαθέτει μεγάλη ποιότητα με παίκτες υψηλού επίπεδου. Η άμυνα του Ολυμπιακού που δεν πατάει καλά + η απουσία του Σεμέδο και η ποιότητα των παικτών της Άρσεναλ με οδηγούν στο g/g & over στο 2,25.

Δελτίο
Μάντσεστερ Γιουναϊτεντ - Μίλαν Europa League11/03/21 19:55 1 & OVER 2,5 2.50
Αγιαξ - Γιουνγκ Μπόις Europa League11/03/21 19:55 G/G & OVER 2,5 1.91 3-0
Ολυμπιακός - Αρσεναλ Europa League11/03/21 22:00 G/G & OVER 2,5 2.25 1-3
Απόδοση Δελτίου: 10.74
Ποντάρισμα: 50
Αποτέλεσμα: Χαμένο
TIPSTERS
X