Ενα καλοπληρωμένο ειδικό για σήμερα

Ενα καλοπληρωμένο ειδικό για σήμερα

Προχωράμε στη μέρα με ένα καλοπληρωμένο ειδικό

Καλησπέρα σε όλους στα χθεσινά προγνωστικά επιβεβαιώθηκε το g/g & over 3,5 στο Ντόρτμουντ – Σεβίλλη, στο Τορίνο όμως ένα ανόητο πέναλτι του Τούρκου στόπερ Ντεμιρέλ έδωσε το δικαίωμα στην Πόρτο να βρει το γκολ που έψαχνε και να μας χαλάσει την δυάδα. Αν ο στόπερ της Γιουβέντους δεν έκανε το πέναλτι στους «δρακούς» πιστεύω η Γιούβε θα έπαιρνε την πρόκριση στην κανονική διάρκεια του αγώνα με το κλασικό Ιταλικό τρόπο και με ένα σκορ (2-0).

Στις σημερινές ρεβάνς οι γηπεδούχοι έχουν το μεγάλο προβάδισμα και μπορούν να πάρουν την πρόκριση ακόμα και με μικρές ήττες στην προημιτελική φάση. Εμείς θα ασχοληθούμε με το ματς στο Παρίσι όπου η Παρί υποδέχεται την Μπαρτσελόνα με την ομάδα του Ποκετίνο να είναι με το ένα πόδι στην επόμενη φάση μετά το (1-4) μέσα στο Καμπ – Νου.

Από το σημερινό παιχνίδι θα απουσιάσει πάλι ο Νεϊμάρ που η απουσία του δεν φάνηκε στο πρώτο ματς στη Βαρκελώνη. Με τον Εμπαπέ να κάνει τη μεγάλη διαφορά, στο σημερινό ματς επιστρέφει ο Ντι Μαρία που είχε λείψει από το πρώτο αγώνα ενω απών θα είναι και ο Κέαν (λόγω covid) που είχε σκοράρει στην πρώτη συνάντηση.

Στη Μπαρτσελόνα πνέει άνεμος αισιοδοξίας μετά την επανεκλογή του Λαπόρτα και θα πάει… στο Παρίσι για προσπαθήσει φέρει τούμπα τη κατάσταση αν και τα θαύματα δεν γίνονται κάθε μέρα καθώς χρειάζεται να πετύχει 4 γκολ. Το ματς αναμένεται να έχει γκολ όπως όλες οι συναντήσεις μεταξύ Παρί – Μπαρτσελόνα. Θα ασχοληθώ με ένα ειδικό στοίχημα να σκοράρουν στην αναμέτρηση οι Εμπαπέ και Μέσι όπως έγινε και στο πρώτο παιχνίδι στα ειδικά στοιχήματα που πληρώνει 3,80.

Δελτίο
Παρί Σεν Ζερμέν - Μπαρτσελόνα Champions League10/03/21 22:00 ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΕΜΠΑΠΕ & ΜΕΣΙ 3.8 1-1
Απόδοση Δελτίου: 3.80
Ποντάρισμα: 25
Αποτέλεσμα: Κερδισμένο
TIPSTERS
X