Δεν είναι για 1,53 ο άσος της Τσέλσι

Δεν είναι για 1,53 ο άσος της Τσέλσι

Οι αποδόσεις στον άσο της Τσέλσι δεν λένε την αλήθεια με τη φετινή Εβερτον

Καλησπέρα σε όλους και καλή εβδομάδα. Η στήλη στα χθεσινά προγνωστικά έπεσε μέσα στις επιλογές με τα γκολ τόσο στη Μαδρίτη, όσο και στη Θεσσαλονίκη και να έβγαινε και ο άσσος του Απόλλων Λάρισας θα έκανε το απόλυτο. Πάμε να δούμε τις σημερινές επιλογές.

Στο Λονδίνο  η Τσέλσι υποδέχεται την Έβερτον, η ομάδα του Τούχελ προέρχεται από μια μεγάλη νίκη μέσα στο «Ανφιλντ» κόντρα στην Λίβερπουλ η Τσέλσι τρέχει αήττητο σερί θ αγώνων με (5 νίκες) και (3 ισοπαλίες). Ενώ στα τελευταία 6 εντός έδρας ματς έχει μόνο δύο νίκες. Η Έβερτον τη φετινή σεζόν κάνει μια εξαιρετική χρονιά και βρίσκεται μόλις ένα βαθμό πίσω από την σημερινή της αντίπαλο που βρίσκεται στην 4η θέση που οδηγεί στου ομίλους του επόμενου Champions League, η ομάδα του Αντσελότι προέρχεται από τρεις νίκες ενώ στα τελευταία πέντε παιχνίδια έχει σερί (3-0-2). Στα 7 τελευταία εκτός έδρας ματς έχει (6 νίκες και 1 ισοπαλία) με την τελευταία ήττα της να είναι στις 1 Νοεμβρίου.

Και οι δύο ομάδες είναι σε καλή φόρμα  το σετ αποδόσεων αδική την φετινή δυναμική της ομάδας του Αντσελότι και θα ρισκάρω στη διπλό του 6,50.

Στο Μεάτσα η πρωτοπόρος Ιντερ φιλοξενεί την Αταλάντα. Οι «νερατζούρι» στα τελευταία πέντε παιχνίδια έχουν 5 σερί νίκες ενώ έχει σκοράρει 13 τέρματα. Η Αταλάντα τρέχει σερί (4-1-0) στα τελευταία 5 ματς και έχει βρει το δρόμο προς τα δίχτυα 12 φορές.

Βλέπω να σκοράρουν αμφότερες και θα πάω με το g/g & over 2,5 στο 1.90.

Δελτίο
Ιντερ - Αταλάντα Serie A08/03/21 21:45 GOAL & OVER 1.9 1-0
Τσέλσι - Εβερτον Premier League08/03/21 20:00 2 6.5 2-0
Απόδοση Δελτίου: 12.35
Ποντάρισμα: 50
Αποτέλεσμα: Χαμένο
TIPSTERS
X