Νίκη για τον Απόλλωνα Λάρισας στο θεσσαλικό ντέρμπι

Νίκη για τον Απόλλωνα Λάρισας στο θεσσαλικό ντέρμπι

Μεγάλο ματς για τη Θεσσαλία, επιλέγω νίκη για τον Απόλλωνα Λάρισας

Στο ντέρμπι της Θεσσαλίας θα στηρίξουμε την ομάδα τον Απόλλωνα Λάρισας, την ομάδα του Κώστα Φραντζέσκου.

Καλημέρα σε όλους Αν και πήρε το προβάδισμα στο σκορ ο Ιωνικός στα μέσα του δεύτερου ημιχρόνου, η λάθος τοποθετηση και έλλειψη συγκέντρωσης της άμυνας του στέρησε τη νίκη σε ακόμη ένα εντός έδρας παιχνίδι.

Στη Φιλιππούπολη Λάρισας ο Απόλλων Λάρισας υποδέχεται τα Τρίκαλα στο ντέρμπι του Θεσσαλικού κάμπου. Η ομάδα του Κώστα Φραντζέσκου τη προηγούμενη αγωνιστική απέσπασε ισοπαλία (0-0) εκτός έδρας από την Ξάνθη, ο Απόλλων ολοκλήρωσε ένα δύσκολο πρόγραμμα αγώνων κόντρα στους πρωτοπόρους της κατηγορίας σε όλα τα ματς οι παίκτες του Κώστα Φραντζέσκου ακολουθούσαν πίστα το πλάνο του και γνώρισαν δύσκολες ήττες όλες με (1-0). Το σημερινό παιχνίδι είναι κομβική σημασίας και πρέπει να παίρνει τις νίκες εντός έδρας για να προλάβει να μπει στα πλέι -οφ.

Τα Τρίκαλα σε ένα παιχνίδι σβηστό κόντρα στην Παναχαϊκή έφεραν δεύτερη σερί ισοπαλία (0-0), στα δύο τελευταία παιχνίδια η απόδοση της ομάδας του Απόστολου Χαραλαμπίδη δεν ήταν καλή από τα ματς αυτά κρατάει μόνο τους βαθμούς. Τα Τρίκαλα το τελευταίο διάστημα δεν έχουν την απόδοση που είχαν στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος με τη νεανική ομάδα του Χαραλαμπίδη να περνάει μια περίοδο ντεφορμαρίσματος.

Ο Απόλλων Λάρισας δείχνει πολύ καλή εικόνα μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Κώστα Φραντζέσκο πρέπει να εκμεταλλευτεί την έδρα του για να ξεκολλήσει από την επικίνδυνη ζώνη. Τα Τρίκαλα δεν είναι σε καλό φεγγάρι περνάνε μια περίοδο ντεφορμαρίσματος.  Θα πάω με τη νίκη του Απόλλωνα Λάρισας στο 2,03.

Δελτίο
Απόλλων Λάρισας - Τρίκαλα Super League 207/03/21 14:45 1 2.03 0-0
Απόδοση Δελτίου: 2.03
Ποντάρισμα: 50
Αποτέλεσμα: Χαμένο
TIPSTERS