Δεν κάνει δεύτερη σερί γκέλα ο Ιωνικός στην Νεάπολη

Δεν κάνει δεύτερη σερί γκέλα ο Ιωνικός στην Νεάπολη

Επιστροφή στις νίκες, ποντάρισμα στον Ιωανικό που δεν κάνει δεύτερη σερί γκέλα

Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο σε όλους τα προγνωστικά με τα γκολ στη χθεσινή στήλη και το κακό φεγγάρι της στήλης συνεχίζεται. Σήμερα η μέρα θα ξεκινήσει με Super League 2 όπου ο Ιωνικός υποδέχεται την Ξάνθη στο ντέρμπι της 13η αγωνιστικής.

Ο Ιωνικός γνώρισε την ήττα από τον Εργοτέλη με (3-2) με ανατροπή και έμεινε στο -4 από την κορυφή. Η ομάδα του Δημήτρη Σπανού δεν είναι σε καλό φεγγάρι στα τελευταία τρια παιχνίδια έχει μια νίκη  και δύο ήττες. Οι «κυανόλευκοι» πρέπει να επιστρέψουν ξανά στα νικηφόρα αποτελέσματα για να μην χάσουν την επαφή τους με την πρώτη θέση.

Η Ξάνθη στο ντεμπούτο του Μπάμπη Τεννέ ήταν μέτριά και για ακόμη ένα παιχνίδι έμεινε στο (0-0) κόντρα στον Απόλλωνα Λάρισας (0-0), θα μπορούσε να γνωρίσει και την ήττα καθώς ακυρώθηκε ένα γκολ για τους φιλοξενούμενους οριακά για οφσάιντ. Οι «ακριτές» αν και ήταν το μεγάλο φαβορί για την άνοδο έχουν μείνει στο -7 από την κορυφή έχουν 4 νίκες σε 11 αγωνιστικές και όλες είναι οριακές. Εκτός από τα κακά αποτελέσματα η εικόνα είναι πολύ προβληματική.

Βάσει στατιστικής ομάδα να κάνει δεύτερη σερί γκέλα μέσα στο γήπεδο της είναι δύσκολο, η κακή εικόνα της Ξάνθης δεν με πείθει και θα ποντάρω στον άσσο του Ιωνικού στο 2,60.

Δελτίο
Ιωνικός - Ξάνθη Super League 206/03/21 14:45 1 2.6 1-1
Απόδοση Δελτίου: 2.60
Ποντάρισμα: 50
Αποτέλεσμα: Χαμένο
TIPSTERS
X