Ασος η Ξάνθη στο ντεμπούτο Τεννέ

Ασος η Ξάνθη στο ντεμπούτο Τεννέ

Αγωνιστική στη SL2 και παίρνουμε τον άσο της Ξάνθης στο ντεμπούτο Τεννέ

Καλημέρα σε όλους η Super League 2 έχει πλήρης αγωνιστική σήμερα όπου ξεκινάει ο δεύτερος γύρος.

Η Ξάνθη φιλοξενεί στην έδρα της τον Απόλλων Λάρισας με τον Μπάμπη Τεννέ να κάνει ντεμπούτο στο σημερινό παιχνίδι, ο Έλληνας τεχνικός ανακοινώθηκε την Δευτέρα από τους Ακρίτες μια μέρα μετά την ήττα που γνώρισε η Ξάνθη εκτός έδρας από την Παναχαϊκή με (1-0). Στο παρελθόν ο 67χρονος Έλληνας τεχνικός έχει  κερδίσει την άνοδο έξι φορές με τέσσερις διαφορετικές ομάδες στη Super League 1. Στον αγώνα της Κυριακής υπό το βλέμμα του νέου προπονητή η Ξάνθη αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ νωρίς (8΄λεπτό) στη συνεχεία πήρε τα ηνία του αγώνα όμως γι ακόμη ένα παιχνίδι δεν κατάφερε να δημιουργήσει φάσεις και να σκοράρει.

Ο Απόλλων Λάρισας γνώρισε την ήττα εκτός έδρας από τον Εργοτέλη με (1-0) και για ακόμη ένα ματς μακριά από την έδρα του έδειξε πως ο αποκλειστικός στόχος της ομάδας του Κώστα Φραντζέσκου είναι να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα ενώ δεν απείλησε τον Εργοτέλη σε όλο το 90΄λεπτό.

Η φιλοσοφία του Μπάμπη Τεννέ είναι γνωστή εδώ και πολλά χρόνια  οι ομάδες του παίζουν αποκλειστικά για το αποτέλεσμα, από την άλλη πλευρά και ο Κώστας Φραντζέσκος στα δύσκολα εκτός έδρας ματς έχει σαν στόχο να μην δεχτεί γκολ η ομάδα του. Η απόδοση του άσσου στο ντεμπούτο του Μπάμπη Τεννέ  στο 1,46 θα θα πάω με το combo του 1 & under 2,5 goal στο 3,25.

Δελτίο
Ξάνθη - Απόλλων Λάρισας Super League 203/03/21 15:00 1 & UNDER 2,5 3.25 0-0
Απόδοση Δελτίου: 3.25
Ποντάρισμα: 50
Αποτέλεσμα: Χαμένο
TIPSTERS
X