Θέλει να επιστρέψει στην κορυφή

Θέλει να επιστρέψει στην κορυφή

Ο Εργοτέλης που θέλει να επιστρέψει στην κορυφή μας οδηγεί σήμερα

Καλημέρα σε όλους, η Ιεράπετρα αν και προηγήθηκε νωρίς στο σκορ στο χθεσινό παιχνίδι με τα Τρίκαλα (1-1) δεν κατάφερε να φτάσει στην πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα και να περάσει και ο καλοπληρωμένος άσσος της στήλης. Σήμερα γίνονται αλλά τρία παιχνίδια για την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου ενώ την ερχόμενη Τετάρτη ξεκινάει ο δεύτερος γύρος.

Εργοτέλης – Απόλλων Λάρισας: Ο Εργοτέλης γνώρισε την ήττα με (1-0) από τη Δόξα στη Δράμα την περασμένη Τετάρτη στο εξ’ αναβολής παιχνίδι για την 2η αγωνιστική. Η ομάδα του Γιάννη Ταουσιάνη ήταν ανώτερη από τους «μαυραετούς» σε όλη τη διάρκεια του αγώνα η Δόξα πήρε τους τρεις βαθμούς χάρη στον γκολκίπερ Στεφανάκο που ” κατέβασε τα ρολά”. Ο Απόλλων Λάρισας μετά την απομάκρυνση του Γιάννη Μάγγου και την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Κώστα Φραντζέσκο  εμφανίζει σημαντική βελτίωση καθώς έχει απολογισμό (2-1-1) η βελτίωση φαίνεται κυρίως στο αμυντικό κομμάτι το πρόβλημα στο γκολ  όμως παραμένει. Στο προηγούμενο παιχνίδι κέρδισαν με (1-0) τα Χανιά σε ένα παιχνίδι ισορροπημένο με λίγες φάσεις με τον Ομπράντοβιτς να πετυχαίνει το γκολ της νίκης στο 61΄λεπτό στη δεύτερη συμμετοχή του.

Ο Εργοτέλης παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στη Super League 2 θέλει να επιστέψει στην κορυφή της βαθμολογίας, κόντρα σε ένα θεωρητικά η ομάδα πιο αδύναμο αντίπαλο η ομάδα του Γιάννη Ταουσιάνη θα μπορέσει να πάρει τη νίκη (1,97).

Δελτίο
Εργοτέλης - Απόλλων Λάρισας Super League 228/02/21 13:45 1 1.97 1-0
Απόδοση Δελτίου: 1.97
Ποντάρισμα: 50
Αποτέλεσμα: Κερδισμένο
TIPSTERS
X