Τελικός για τον ΟΦΙ

Τελικός για τον ΟΦΙ

Ματς SL2 σήμερα και πάω με τον τελικό για τον ΟΦΙ

Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο. Με τρία παιχνίδια ανοίγει η αυλαία της 11η αγωνιστικής της Super League 2, στην Ιεράπετρα ο ΟΦΙ φιλοξενεί τα Τρίκαλα το σημερινό ματς για τους γηπεδούχους είναι τελικός και θέλουν τη νίκη για να ξεκολλήσουν από την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

ΟΦ Ιεράπετρας – Τρίκαλα: Παρά την καλή παρουσία που είχαν για ακόμη ένα παιχνίδι στη Ξάνθη οι Κρητικοί γνώρισαν την έκτη σερί ήττα με (2-1). Στα τελευταία ματς δείχνουν πολύ καλό αγωνιστικο πρόσωπο αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν κάποιο θετικό αποτέλεσμα. Τα Τρίκαλα είναι ντεφορμέ τον τελευταίο καιρό γνώρισαν μια ακόμη μια ήττα (1-0) από τον Διαγόρα στην έδρα τους δέχτηκαν το γκολ μόλις στο 64 δευτερόλεπτο στη συνεχεία πήραν τα ηνία του αγώνα όμως πέρα από το δοκάρι στο 94΄λεπτό δεν απείλησαν την ομάδα της Ρόδου που τελείωσε το ματς με 9 παίκτες.

Το ματς είναι τελικός για τον ΟΦΙ που το τελευταίο διάστημα δείχνει αγωνιστική βελτίωση θέλει τη νίκη γιατί είναι σε οριακό σημείο, Τα Τρίκαλα δεν είναι σε καλό φεγγάρι τις τελευταίες αγωνιστικές θα  και έχουν 4 σημαντικές απουσίες.  Ασος ρίσκου στο 2,85.

Δελτίο
ΟΦ Ιεράπετρας - Τρίκαλα Super League 227/02/21 14:45 1 2.85 1-1
Απόδοση Δελτίου: 2.85
Ποντάρισμα: 50
Αποτέλεσμα: Χαμένο
TIPSTERS
X