Με τον άσο στο Μπέργκαμο με τα γκολ στο Γκλάντμπαχ

Με τον άσο στο Μπέργκαμο με τα γκολ στο Γκλάντμπαχ

Βραδιά με γκολ στο Τσάμπιονς Λιγκ

H μεσημεριανή ελληνική δυάδα δεν πέρασε καθώς πέσαμε στο Στεφανακο τον γκολκίπερ που έκανε το παιχνίδι της ζωής του και κράτησε το μηδέν στην εστία και έδωσε τους τρεις βαθμούς στη Δόξα κόντρα στον φορμαρισμένο Εργοτέλη.

Στο Αλκαζάρ η Λάρισα δέχτηκε ένα γκολ στα τελευταία λεπτά του ημιχρόνου και στο δεύτερο 45λεπτό δεν κατάφερε να βγάλει αντίδραση η ομάδα του Αλέξη Κούγια μετά και την σημερινή ήττα είναι με το ένα πόδι στη Super League 2.

Πάμε να δούμε τα σημερινά ματς του Champions League.

Αταλάντα – Ρεάλ Μαδρίτης: Η Αταλάντα θέλει να κάνει την έκπληξη στο σημερινό ματς κόντρα στην Ρεάλ, η ομάδα του Μπέργκαμο την προηγούμενη Κυριακή πέτυχε μέσα σε ένα ημίχρονο 4 γκολ και κέρδισε την Νάπολι με (4-2).

Ο Τζιανπιέρο Γκασπερίνι έχει φτιάξει μια ομάδα που με επιθετική φιλοσοφία δημιουργεί φάσεις με σχετική άνεση και σκοράρει εύκολα.

Η Ρεάλ στη φάση των ομίλων παρουσίασε πολλά αμυντικά κενά δέχτηκε 9 γκολ στο σημερινό ματς θα έχει πολλές και σημαντικές απουσίες. Η Αταλάντα είναι ικανή να κάνει την έκπληξη και θα ρισκάρω στον άσσο του 2,36.

Γκλάντμπαχ – Μάντσεστερ Σίτι: Η Σίτι αυτή τη στιγμή είναι στην καλύτερη κατάσταση από το ξεκίνημα της σεζόν, η Γκλάντμπαχ είναι ντεφορμέ ενώ έχει γίνει άνω κάτω με το θέμα του προπονητή της που το καλοκαίρι έχει κλείσει στην Ντόρτμουντ.

Το ματς που γίνεται στην ουδέτερη Βουδαπέστη οι αποδόσεις στο διπλό της Σίτι είναι μικρές και για αυτό θα πάω με το καλοπληρωμενο g/g+ over στο 2,40 με την ποιοτική τριπλέτα της Γκλάντμπαχ με τους Πλεά, Τιράμ, Στιντλ ένα γκολ θα το βρει μπροστά.

Δελτίο
Αταλάντα - Ρεάλ Μαδρίτης Champions League24/02/21 22:00 1 2.36 0-1
Γκλάντμπαχ - Μάντσεστερ Σίτι Champions League24/02/21 22:00 GOAL & OVER 2.5 2.4 0-2
Απόδοση Δελτίου: 5.66
Ποντάρισμα: 50
Αποτέλεσμα: Χαμένο
TIPSTERS
X