Στηρίζουμε Εργοτέλη

Στηρίζουμε Εργοτέλη

Μεγάλο ματς στη Δράμα, εμείς στηρίζουμε Εργοτέλη

Καλημέρα σε όλους. Ένα παιχνίδι εξ’ αναβόλης για την Super League 2 γίνεται σήμερα το μεσημέρι στη Δράμα. Με την Δόξα να υποδέχεται τον φορμαρισμένο Εργοτέλη και εμείς στηρίζουμε Εργοτέλη.

Ο Εργοτέλης μετά τη νίκη που πέτυχε το Σάββατο κόντρα στην Παναχαϊκή με (1-0) βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας της Super League 2, η ομάδα του Γιάννη Ταουσιάνη στα τελευταία παιχνίδια έχει (7-1-0)  ενώ έχει δεχτεί σε 9 αγώνες μόλις 3 γκολ και αυτά από τις ομάδες που έχουν το μεγαλύτερο μπάτζετ της κατηγορίας (Ιωνικό, Λεβαδειακό, Ξάνθη). Στο ματς της προηγούμενης αγωνιστικής ήταν σαφώς καλύτερος από την Παναχαϊκή έκανε πολλές φάσεις για να πετύχει  μεγαλύτερη σε έκταση νίκη ενώ απειλήθηκε ελαχιστά από την ομάδα της Πάτρας.

Η Δόξα δεν κατάφερε να κερδίσει τον Καραϊσκάκη Άρτας (0-0) και πέταξε στα σκουπίδια την μεγάλη νίκη που πέτυχε την περασμένη Τετάρτη επί του Ιωνικού. Στο παιχνίδι του Σαββάτου η ομάδα του Θανάση Κολιτσιδάκη πήρε αυτό που αξιζε από το ματς αν και ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα  ενώ εκτός από το δοκάρι του Αγγελοπούλου στο πρώτο μέρος δεν είχε άλλες σημαντικές φάσεις για να πετύχει το γκολ που θα τις έδινε τη νίκη.

Ο Εργοτέλης είναι η πιο φορμαρισμένη και καλύτερη ομάδα της κατηγορίας, η Δόξα αν και έκανε την μεγάλη έκπληξη την περασμένη Τετάρτη κόντρα στον Ιωνικό στο ματς του Σαββάτου έδειξε τις αδυναμίες της τόσο στο επιθετικό κομμάτι αλλά και στο ανασταλτική λειτουργία αφού ο Καραϊσκάκης είχε καλύτερες στιγμές από τη Δόξα για να πάρει τη νίκη. Το διπλό στο 2,20 θα μπει στο παιχνίδι μου.

Δελτίο
Δόξα Δράμας - Εργοτέλης Super League 224/02/21 15:00 2 2.3 1-0
Απόδοση Δελτίου: 2.30
Ποντάρισμα: 30
Αποτέλεσμα: Χαμένο
TIPSTERS
X