Ασος στη Νεάπολη!

Ασος στη Νεάπολη!

Συνεχίζουμε με SL2 και πάμε σε γερό άσο στη Νεάπολη

Καλημέρα σε όλους. Ο Εργοτέλης έστω και δύσκολα έβγαλε τον άσο, η Δόξα έμεινε στο (0-0) σε ένα ματς κλειστό που θα μπορούσε να πάρει τη νίκη αλλά και να το χάσει. Πάμε να δούμε τα σημερινά ματς, ποντάροντας σε γερό άσο στη Νεάπολη.

Ιωνικός – Λεβαδειακός: Ο Ιωνικός προσγειώθηκε ανώμαλα στη Δράμα και γνώρισε την ήττα με (2-1) από τη Δόξα, η ομάδα του Δημήτρη Σπανού είχε τέσσερις σερί νίκες μετά το χαστούκι της Τέταρτης από τους «μαυραετούς». Ο Λεβαδειακός στα τελευταία παιχνίδια δεν είναι καλά την Τέταρτη έμεινε στο (0-0) με τον Απόλλων Λάρισας και σε ακόμη ένα εντός έδρας ματς πέταξε βαθμούς (1-3-0), στο τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι γνώρισε την ήττα από την Παναχαϊκή με (2-0).

Είναι το ντέρμπι της αγωνιστικής και οι δύο ομάδες έρχονται από αρνητικά αποτελέσματα. Με εξαίρεση το ματς της Δράμας η  αγωνιστική εικόνα του Ιωνικού είναι πιο πειστική το τελευταίο διάστημα από του Λεβαδειακού. Ο άσσος στις (2,00) μονάδες μπαίνει στο παιχνίδι μου.

Τρίκαλα – Διαγόρας: Δεύτερη συνεχομένη εκτός έδρας  ήττα για τα Τρίκαλα  από τον Καραϊσκάκη (1-0), η ομάδα του Απόστολου Χαραλαμπίδη  ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του ματς έχασε σημαντικές ευκαιρίες όμως δεν μπόρεσε να ξεκλειδώσει την αντίπαλη άμυνα. Ο Διαγόρας πέτυχε μεγάλη εντός έδρας νίκη κόντρα στην Ξάνθη, οι Ροδίτες σε ένα ισορροπημένο ματς  βρήκαν ένα γκολ στη συνεχεία άντεξαν στην πίεση και επέστρεψαν στις νίκες μετά από τρεις αγωνιστικές.

Περιμένω ένα μοιρασμένο παιχνίδι με την κούραση να παίζει μεγάλο ρόλο από τα συνεχόμενα παιχνίδια. Θα πάω με την ισοπαλία (3,00).

Δελτίο
Ιωνικός - Λεβαδειακός Super League 221/02/21 14:45 1 2 1-1
Τρίκαλα - Διαγόρας Ρόδου Super League 221/02/21 14:45 Χ 3 0-1
Απόδοση Δελτίου: 6.00
Ποντάρισμα: 50
Αποτέλεσμα: Χαμένο
TIPSTERS
X