Μια δυάδα από το Champions League

Μια δυάδα από το Champions League

Δεύτερη πρόταση για σήμερα, πάμε να δούμε τι θα πιάσουμε στο παιχνίδια με μια δυάδα από το Champions League

Η βραδινή μας πρόταση θα είναι μια δυάδα από τους αγώνες του Champions League που τα δύο φαβορί στα παιχνίδια είναι σε ικανοποιητικές αποδόσεις.

Η Γιουβέντους είναι ένα επίπεδο πάνω από την φετινή Πόρτο η ομάδα του Αντρέα Πίρλο αν και έχει απουσίες (Μπονούτσι, Αρτούρ, Ντιμπάλα, Κουαρδάρδο) ενώ δεν βρήκε δίχτυα στα δύο τελευταία παιχνίδια (κόντρα στη Νάπολι ήττα 1-0 για το πρωτάθλημα, και στη ρεβάνς Κυπέλλου με την Ιντερ 0-0) έχει πάρει 5 διπλά στις τελευταίες έξι εκτός έδρας αναμετρήσεις της. Έχει μάθει να αγωνίζεται με απουσίες το Champions League είναι ο μεγάλος στόχος της «Μεγάλης Κυρίας» του Ιταλικού ποδοσφαίρου τα τελευταία χρόνια. Η Πόρτο στα τελευταία παιχνίδια της είναι «ντεφορμέ» ενώ έχει πολλά αμυντικά προβλήματα . Θα πονταρουμε στο διπλό της Γιουβέντους στο 2,07.

Η Σεβίλλη υποδέχεται την Ντόρτμουντ η ομάδα της Ανδαλουσίας είναι στ τοπ φορμά έχει 9 σερί νίκες με ένα γκολ παθητικό. Στο σημερινό ματς επιδτρέφει ο αρχηγός της Χεσούς Νάβας ενώ θα απουσιάζει από την επίθεση ο Οκάμπος το κενό του οποίου θα καλύψει ο “μάγος” Πάπου Γκόμες που ήρθε από την Αταλάντα.

Η Ντόρτμουντ φέτος κάνει πολύ κακή σεζόν η άμυνα της είναι “ξέφραγο αμπέλι” δέχεται μίνιουμ δύο γκολ σε κάθε παιχνίδι και θα έχει σημαντικές απουσίες μεσοαμυντικά (Μπίρκι, Ντιλέινι, Ζαγκαντού, Αζάρ), Η κακή αγωνιστική κατάσταση της Ντόρτμουντ και οι απουσίες, και η αγωνιστική φόρμα της Σεβίλλης με  οδηγούν στο ελκυστικό άσσο ομάδας της Ανδαλουσίας στο 2,57.

Δελτίο
Πόρτο - Γιουβέντους Champions League17/02/21 22:00 2 2.07 2-1
Σεβίλλη - Ντόρτμουντ Champions League17/02/21 22:00 1 2.57 2-3
Απόδοση Δελτίου: 5.32
Ποντάρισμα: 40
Αποτέλεσμα: Χαμένο
TIPSTERS
X