Στηρίζουμε τις καλύτερες ομάδες

Στηρίζουμε τις καλύτερες ομάδες

Φουλ αγωνιστική σήμερα στη SL2 και στηρίζουμε τις καλύτερες ομάδες

Καλημέρα σε όλους πλήρης πρόγραμμα έχουμε σήμερα στην Super League 2. Η  κακοκαιρία «Μηδεία» έβαλε σε μεγάλη ταλαιπωρία την ομάδα της Ξάνθης που θα ταξιδέψει αυθημερόν σήμερα στη Ρόδο για το παιχνίδι με τον Διαγόρα, εμείς στηρίζουμε τις καλύτερες ομάδες.

Πάμε να δούμε τις σημερινές επιλογές μας αναλυτικά.

Στην Ιεράπετρα ο ΟΦΙ υποδέχεται τον Εργοτέλη σε ένα ακόμη ντέρμπι στη Κρήτη. Ο Τίμος Καβακάς από τη στιγμή που ανέλαβε την ομάδα άλλαξε τη φιλοσοφία της και την έκανε πιο αμυντική παραμένει όμως χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα. Σε τέσσερα εντός έδρας ματς έχει (0-2-2) ενώ στα δύο τελευταία παιχνίδια έχασε εκτός έδρας στη Λιβαδειά και στα Χανιά  δύσκολα με (1-0).

Ο Εργοτέλης το τελευταίο καιρό είναι σε άριστη αγωνιστική κατάσταση κάτι που επιβεβαίωσε και στο παιχνίδι της Κυριακής που έσπασε το αήττητο του Διαγόρα (2-0). Στα τελευταία πέντε παιχνίδια έχει τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία αυτή στα Τρίκαλα (0-0). Ο Εργοτέλης είναι με το πόδι στο γκάζι τις τελευταίες αγωνιστικές έχει  καλύτερη ομάδα από τον ΟΦΙ και αν είναι σοβαρός θα πάρει ακόμη ένα τρίποντο το διπλό των «κιτρινόμαυρων» στο 2,20 θα το προτιμήσουμε.

Στην Άρτα ο Καραϊσκάκης φιλοξενεί τα Τρίκαλα. Η κατάσταση στην ομάδα της Άρτας δεν έχει αλλάξει και με τον Γιάννη Μάγγο στον πάγκο, αν και ο 38χρονος προπονητής είχε δύο δύσκολα παιχνίδια με Ξάνθη και Ιωνικό οι εμφανίσεις του όμως ήταν κατώτερες των περιστάσεων  έχει τέσσερις σερί ήττες και παραμένει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Τα Τρίκαλα είχαν την μεγάλη ευκαίρια να φύγουν με τον βαθμό της ισοπαλίας από την Ξάνθη (ήττα 1-0) καθώς στις καθυστερήσεις του ματς έχασαν πέναλτι με τον Ριζογιάννη η ομάδα του Απόστολου Χαραλαμπίδη στάθηκε καλά στο παιχνίδι και η συνολική εικόνα του αγώνα άδικη την ομάδα του, ενώ είχε και δοκάρι στο (0-0).

Η Θεσσαλική ομάδα στο πρωτάθλημα έχει δύο ήττες οι οποίες ήρθαν από τις πιο ακριβές ομάδες της κατηγορίας (Λεβαδειακό, Ξάνθη).Ο Καραϊσκάκης πέρσι ήταν η έκπληξη του πρωταθλήματος, φέτος μέχρι στιγμής είναι μια απογοήτευση και πρέπει να βελτιώσει τις αδυναμίες του για να ξεκολλήσει από τον πάτο της βαθμολογίας. Τα Τρίκαλα έχουν κλέψει τις εντυπώσεις μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα είναι μια ομάδα με αρχή μέση και τέλος και στο σημερινό ματς θέλει να πάρει ότι  δεν πήρε στο παιχνίδι κόντρα στην Ξάνθη. Το διπλό στις 2,00 μονάδες θα το στηρίξουμε.

Δελτίο
ΟΦ Ιεράπετρας - Εργοτέλης Super League 217/02/21 14:45 2 2 0-1
ΑΕ Καραϊσκάκης - Τρίκαλα Super League 217/02/21 15:00 2 2 1-0
Απόδοση Δελτίου: 4.00
Ποντάρισμα: 50
Αποτέλεσμα: Χαμένο
TIPSTERS
X