Σπάει το αήττητο του Διαγόρα!

Σπάει το αήττητο του Διαγόρα!

Διπλή πρόταση από SL2, όπου βλέπω να σπάει το αήττητο του Διαγόρα

Καλημέρα σε όλους μετά το χθεσινό τζακ -ποτ στα παιχνίδια της Super League 2. Από τα σημερινά παιχνίδια προκύπτουν δύο επιλογές, πάμε να τις δούμε αναλυτικά εστιάζοντας στην Κρήτη, όπου βλέπω να σπάει το αήττητο του Διαγόρα.

Στο Παγκρήτιο ο φορμαρισμένος Εργοτέλης υποδέχεται τον Διαγόρα Ρόδου που είναι η φετινή έκπληξη του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Γιάννη Ταουσιάνη στα τελευταία τέσσερα ματς είναι αήττητη (3-1-0) στο παιχνίδι της Τετάρτης κόντρα στα Τρίκαλα δεν κατάφερε να μετουσιώσει την υπεροχή του σε γκολ και έμεινε στο (0-0) η ψυχολογία της ομάδας είναι στα ύψη και υπάρχει πίστη  στους «κιτρινόμαυρους»  για τη νίκη που θα του φέρει πιο κοντά στην κορυφή.

Ο Διαγόρας είναι αήττητος μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα (2-5-0) ο Σάκης Θεοδοσιάδης έχει μια πάρά πολύ “Σφιχτή” ομάδα και είναι ενδεικτικό πως στα 7 παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι στιγμής πάνω από ένα γκολ. Στο παιχνίδι της Τετάρτης κόντρα στα Χανιά κατάφερε να χάσει την πρώτη εντός έδρας νίκη μέσα από τα χέρια του καθώς δέχτηκε γκολ στο 85’.

Και οι δύο ομάδες μέχρι στιγμής στιγμής μας έχουν δείξει καλά στοιχεία έχουν την ίδια φιλοσοφία στο παιχνίδι τους. Περιμένω ένα κλειστό ματς που θα κριθεί στο γκολ θα πάω με την έδρα και θα στηρίξω τον άσσο  του Εργοτέλη στο 2,15.

Στη Πάτρα η Παναχαϊκή φιλοξενεί τον Λεβαδειακό οι «κοκκινόμαυροι» δεν έχουν δικαιώσει τις προσδοκίες που υπήρχαν μέχρι στιγμής έχουν κάνει μέτρια πορεία στις 7 πρώτες αγωνιστικές και είναι στο -5 από την κορυφή έχουν την ευκαιρία με νίκη σήμερα να μειώσουν τη διαφορά. Ο Λεβαδειακός χωρίς να έχει εντυπωσιάσει μέχρι στιγμής είναι αήττητος (4-3-0)και είναι στην κορυφή της βαθμολογίας. Στα  δύο τελευταία παιχνίδια προβλημάτισε με την απόδοση του στο  παιχνίδι της Τετάρτης κόντρα στην Ιεράπετρα κατάφερε με γκολ στις καθυστερήσεις να αποφύγει τη δεύτερη σερί γκέλα στην έδρα του. Εκτός έδρας είναι αήττητος  σε τρια παιχνίδια έχει ισάριθμες νίκες κόντρα σε (Καραϊσκάκη, Τρίκαλα, Εργοτέλη).

Κανένας εκ των δύο  δε θέλει να χάσει. Παιχνίδι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες και οποία πετύχει το γκολ θα πάρει τη νίκη.

Θα επιλέξω το 0 εως 1  γκολ συνολικά στο παιχνίδι στο 2,60.

Δελτίο
Εργοτέλης - Διαγόρας Ρόδου Super League 214/02/21 14:45 1 2.15 2-0
Παναχαϊκή - Λεβαδειακός Super League 214/02/21 14:45 0-1 GOAL 2.6 2-0
Απόδοση Δελτίου: 5.59
Ποντάρισμα: 50
Αποτέλεσμα: Χαμένο
TIPSTERS
X