Ιδού η Ρόδος, ιδού και η πρώτη... νίκη

Ιδού η Ρόδος, ιδού και η πρώτη... νίκη

Πλήρη αγωνιστική έχουμε σήμερα στη Super League 2

Ο Διαγόρας υποδέχεται εντός έδρας τα Χανιά, η ομάδα του Σάκη Θεοδοσιάδη είναι αήττητη στις έξι πρώτες αγωνιστικές (2-4-0), στηρίζεται στην καλή αμυντική λειτουργία και τα έξι παιχνίδια του έχουν έρθει under 2,5  ενώ εντός έδρας έχει δύο ισοπαλίες με Παναχαϊκή (1-1) και Ιωνικό (1-1).

Τα Χανιά πλήρωσαν σε ακόμη ένα παιχνίδι τα κενά στην άμυνα τους και μέσα σε δύο λεπτά δέχτηκαν δύο γκολ από τα Τρίκαλα και γνώρισαν την δεύτερη εντός έδρας ήττα. Η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη σε έξι παιχνίδια έχουν συνολικά  (1-3-2). Εκτός έδρας έχουν πάρει τρεις ισοπαλίες σε Λιβαδειά (1-1), Ξάνθη (0-0) και Καραϊσκάκη Άρτας (1-1).

Ο Διαγόρας στα μέχρι στιγμής παιχνίδια μας έχει δείξει πως ξέρει να παίρνει αυτό που θέλει χάρη στην άμυνα του. Τα Χανιά θα μπορούσαν να είχαν καλύτερη συγκομιδή βαθμών αλλά με τα κενά που έχουν στην άμυνα τους και τη μη αποτελεσματικότητα στην επίθεση που δεν τελειώνουν τα παιχνίδια έχουν μόνο τρεις βαθμούς.

Με την καλή ανασταλτική λειτουργία του Διαγόρα και τα κενά που παρουσιάζουν τα Χανιά στην άμυνα τους ο Διαγόρας θα βρεί ένα γκολ και θα πάρει την πρώτη εντός έδρας νίκη που τη βρίσκουμε στο 2,55.

Στη Δράμα η τοπική Δόξα φιλοξενεί την Παναχαϊκή, η ομάδα της Δράμας εκμεταλλεύτηκε τα κενά του ΟΦ Ιεράπετρας και πήρε τη πρώτη της νίκη με (3-2) στο πρωτάθλημα εκτός έδρας. Η Παναχαϊκή γνώρισε την ήττα με (1-0) από τον Ιωνικό εντός έδρας με γκολ που δέχτηκε στις καθυστερήσεις του αγώνα, εκτός έδρας έχει μια νίκη στη Λάρισα κόντρα στον Απόλλωνα με (3-0) και μια ισοπαλία στη Ρόδο με τον Διαγόρα (1-1).

Η Δόξα εμφανίστηκε βελτιωμένη στο παιχνίδι κόντρα στον ΟΦ Ιεράπετρας πήρε μια νίκη με εμφατικό τρόπο, ωστόσο έχει πολλά κενά στην άμυνα της καθώς έχει δεχτεί οκτώ γκολ. Η Παναχαϊκή έχει μεγάλη ποιότητα στο ρόστερ της και αν είναι σοβαρή θα πάρει το τρίποντο στη Δράμα.

Το διπλό των Πατρινών πληρώνει 2,10.

Δελτίο
Διαγόρας Ρόδου - Χανιά Β' Ελλάδας10/02/21 14:00 1 2.55 1-1
Δόξα Δράμας - Παναχαϊκή Β' Ελλάδας10/02/21 15:00 2 2.1 0-0
Απόδοση Δελτίου: 5.36
Ποντάρισμα: 30
Αποτέλεσμα: Χαμένο
TIPSTERS
X