Βραδινή δυάδα για ταμείο

Βραδινή δυάδα για ταμείο

Πάμε για μια υπέροχη μέρα, με βραδινή δυάδα για ταμείο

Μετά το μεσημεριανό ταμείο με την Super League 2, πάμε να δούμε τι ψάρια θα πιάσουμε ξανά με βραδινή δυάδα για ταμείο

Ξεκινάμε με το πρώτο σημείο να είναι ο άσσος της Πάρμα κόντρα στην Μπολόνια. Οι γηπεδούχοι στα τελευταία επτά σερί εντός έδρας δεν έχει νίκη και δεν έχει σημειώσει γκολ είναι συνολικά στους 11 τελευταίους αγώνες είναι χωρίς νίκη και βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας και με νίκη σήμερα θα πιάσει την Τορίνο που έχει 16 βαθμούς και είναι πάνω από την τριάδα που οδηγεί στη Serie B.

Η Μπολόνια από την άλλη μεριά έχει 20 βαθμούς και είναι στο + 5 από την επικίνδυνη ζώνη, Δεν βρίσκεται και αυτή σε καλή αγωνιστική κατάσταση καθώς έχει μόλις μια νίκη με (1-0) κόντρα στην Βερόνα εντός έδρας) στα τελευταία 11 παιχνίδια.

Και οι δύο ομάδες βάσει φόρμας είναι στην ίδια κατάσταση θα πάμε με τη νίκη της Πάρμα που προσφέρεται σε τιμές αουτσάιντερ στα 3,00.

Στο ΟΑΚΑ Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Άρη, σε ένα δύσκολο και επικίνδυνο ματς, η Ένωση έχει σκαπανεβάσματα στην απόδοση της, έχει μια μεγάλη ευκαίρια με νίκη σήμερα να ξεφύγει και από τις δύο ομάδες της Θεσσαλονίκης μετά και την μεγάλη γκελά του ΠΑΟΚ νωρίτερα με τον Απόλλωνα Σμύρνης και να αποκτήσει μια διαφορά για τη δεύτερη θέση.

Ο Άρης στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια έχει τρια παιχνίδια για το πρωτάθλημα έχει δύο νίκες με Απόλλωνα Σμύρνης (1-0 εκτός έδρας), ΑΕΛ (1-0 εντός έδρας) και μια ήττα με τον  Αστέρα Τρίπολης (1-2 εκτός έδρας), ενώ την Τετάρτη κέρδισε τον Αστέρα Τρίπολης για το κύπελλο  Ελλάδος (εκτός έδρας με 2-0) και πήρε την πρόκριση.

Παρά τις απουσίες που έχει στο κέντρο η ΑΕΚ ο Μανόλο θα βρει τις λύσεις και η ΑΕΚ θα πάρει τη νίκη  στο 2,05.

Δελτίο
Πάρμα - Μπολόνια Α' Ιταλίας07/02/21 19:00 1 3 0-3
ΑΕΚ - Αρης Super League07/02/21 19:30 1 2.05 0-2
Απόδοση Δελτίου: 6.15
Ποντάρισμα: 40
Αποτέλεσμα: Χαμένο
TIPSTERS
X