Δίδυμο με σημεία και γκολ

Δίδυμο με σημεία και γκολ

Ρελάνς με δίδυμο που περιλαμβάνει σημεία και γκολ

Μετά το μεσημεριανό χαστούκι στη Super League 2, η βραδινή δυάδα μας θα είναι από το Βέλγιο και την Αγγλία σε δίδυμο που περιλαμβάνει σημεία και γκολ.

Πάμε στο Βέλγιο για αρχή όπου η Βάαλαντ Μπέβερεν που βρίσκεται στην τελευταία θέση υποδέχεται την πρωτοπόρο  Κλαμπ Μπριζ .

Παίζει ο τελευταίος με τον πρώτο, οι γηπεδούχοι «καίγονται» και θέλουν να παραμείνουν στην κατηγορία. Στα πέντε από τα έξι παιχνίδια τους εντός έδρας οι γηπεδούχοι έχουν σκοράρει όπως και στο ματς του πρώτου γύρου κόντρα στους πρωτοπόρους, όπως και στις πέντε μεταξύ τους αναμετρήσεις στο ίδιο γήπεδο. Η Κλάμπ Μπριζ κάνει πάρτι στο φετινό πρωτάθλημα είναι στο +14 από τους ανταγωνιστές της και αυτό της δίνει κάποια χαλάρωση αυτό φαίνεται και στα τελευταία παιχνίδια της που στα τελευταία ματς έχει δεχτεί έξι γκολ.

Πάμε με τη νίκη της Κλάμπ Μπριζ μαζί με το G/G  με απόδοση στο 2,88.

Το βράδυ στο Ολντ Τράφορντ η Μάντσεστερ φιλοξενεί την Εβερτον,πριν το παιχνίδι θα τιμηθεί η μνήμη των θυμάτων της αεροπορικής τραγωδίας του Μονάχου το 1968. Η Γιουνάιτεντ προέρχεται από το  σαρωτικό 9-0 επί της Σαουθάμπτον. Η Εβερτον στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια έχει δύο ισοπαλίες εντός έδρας και δύο διπλά.

Θα πάμε με το G/G + Over 2,5  στο 2,10.

Δελτίο
Μπέβερεν - Κλαμπ Μπριζ Α' Βελγίου06/02/21 19:30 2 & GOAL 2.88 0-2
Μάντσεστερ Γιουναϊτεντ - Εβερτον Premier League06/02/21 22:00 GOAL & OVER 2.1 3-3
Απόδοση Δελτίου: 6.05
Ποντάρισμα: 25
Αποτέλεσμα: Χαμένο
TIPSTERS
X