Θέλουν  να κάνουν...σεφτέ στις νίκες

Θέλουν να κάνουν...σεφτέ στις νίκες

Ψάχνουμε…σεφτέ στις νίκες με τα σημερινά ματς της Super League 2

Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο. Ψάχνουμε…σεφτέ στις νίκες σήμερα, που ανοίγει η αυλαία της 6η αγωνιστικής στη Super League 2 με τρεις αγώνες.

Στην Ιεραπέτρα ο ΟΦΙ υποδέχεται την Δόξα Δραμάς, η τοπική ομάδα έχει κάνει  κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα όπου σε 5 αγώνες έχει (0-3-2), μετά την ήττα από τον Ιωνικό (2-1) την προηγούμενη Κυριακή προχώρησαν σε αλλαγή προπονητή με τον Τίμο Καβακά να παίρνει την θέση του Μανώλη Παπαματθαιάκη. ο  47Χρονος  Θεσσαλονικιός τεχνικός επιστρέφει στην ομάδα της Κρήτης καθώς την περσινή σεζόν ήταν στον πάγκο της.

Η Δόξα Δράμας είναι η πιο αδύναμη ομάδα της κατηγορίας ξεκίνησε το πρωτάθλημα από την 4η αγωνιστική καθώς είχε πρόβλημα με την αδειοδότηση σε 3 αγώνες έχει (0-0-3) χωρίς να πετύχει γκολ. Στο τελευταίο παιχνίδι που έδωσε την Τετάρτη και ήταν εξ’ αναβολής για τη πρώτη αγωνιστική γνώρισε την ήττα με (1-0) στα Χανιά.

Θα πάμε με τον αέρα που φέρνει η έλευση του νέου προπονητή στον ΟΦΙ κόντρα σε μια χιλιοταλαιπωρειμένη ομάδα που μεσοβδόμαδα έδινε παιχνίδι ενώ οι γηπεδούχοι είχαν περισσότερο χρόνο να προετοιμαστούν για το σημερινό παιχνίδι.

Στο Εργοτέλης – Ξάνθη οι «κιτρινόμαυροι» μετά το κακό ξεκίνημα και τις δύο ήττες από Ιωνικό και Λεβαδειακό εντός έδρας, έκανε δύο σερί δίπλα εκτός έδρας κόντρα στα Χανιά (1-0) και στο Καραϊσκάκη Άρτας (1-0) το κλίμα έφτιαξε στην ομάδα του Ηρακλείου. Η Ξάνθη έχει κάνει κακό ξεκίνημα με μια νίκη και τρεις ισοπαλίες σε τέσσερις αγώνες. Το κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα έχει φέρει γκρίνια στην ακριτική ομάδα και υπάρχουν σενάρια αλλαγής του Τόνι Πόποβιτς στον πάγκο.

Αν και υπάρχει πίεση στην Ξάνθη θα στηρίξουμε το διπλό.

Αύριο στη Λάρισα ο Απόλλων Λάρισας φιλοξενεί τον Καραισκάκη Άρτας, η ομάδα της Λάρισας είχει χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα (0-2-3) και μετά την ήττα (0-3) από την Παναχαϊκή ο Γιάννης Μάγγος απομακρυνθήκε από την τεχνική ηγεσία τη θέση του πήρε ο Κώστας Φραντζέσκος. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν άλλα περιθώρια και θέλουν τη νίκη. Ο Καραϊσκάκης Άρτας σε 5 αγώνες έχει (0-3-2) είναι μια νεανική και καλή ομάδα με πολλά αμυντικά κενά. Θα στηρίξουμε την πρώτη νίκη του Απόλλων και του Κώστα Φρατζέσκου.

Δελτίο
ΟΦ Ιεράπετρας - Δόξα Δράμας Super League 206/02/21 14:45 1 1.65 2-3
Εργοτέλης - Ξάνθη Super League 206/02/21 14:45 2 1.85 2-1
Απόλλων Λάρισας - ΑΕ Καραϊσκάκης Super League 207/02/21 14:45 1 1.72 3-0
Απόδοση Δελτίου: 5.25
Ποντάρισμα: 25
Αποτέλεσμα: Χαμένο
TIPSTERS
X