Ο Ρότσα κόντρα στο παρελθόν του

Ο Ρότσα κόντρα στο παρελθόν του

Δύο καλοπληρωμένες επιλογές κράτησα από τη 2η αγωνιστική της Super League 2

Με ένα combo και ένα σημείο θα ασχοληθώ από τα σημερινά ματς της 2ης αγωνιστικής της Super League 2.

Θεσπρωτός – Παναθηναϊκός Β’: Η ομάδα του νεοφώτιστος Ηρακλής, έκανε την έκπληξη της πρεμιέρας καθώς απέσπασε τον βαθμό της ισοπαλίας μέσα στις Σέρρες από τον τοπικό Πανσερραϊκό (1-1) που είναι ένα από τα φαβορί για την άνοδο στη Super League 1 από τον Βόρειο όμιλο της Super League 2.

Οι Πράσινοι του Σωτήρη Αντωνίου στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κέρδισαν με (5-2 εντός έδρας) τον Απόλλωνα Λάρισας. Ο Θεσπρωτός στα δύο φετινά επίσημα παιχνίδια επιβεβαίωσε το g/g, ενώ στο μοναδικό εντός έδρας παιχνίδι που έδωσε για το κύπελλο Ελλάδας εμφανίστηκε το g/g & over 2,5. Από την άλλη πλευρά ο Παναθηναϊκός Β’ στα 3/5 παιχνίδια επίσημα και φιλικά επιβεβαίωσε το g/g & over 2,5. Το παιχνίδι θα είναι ιδιαίτερο για τον Χουάν Ράμον Ρότσα καθώς  θα τεθεί αντιμέτωπος με το παρελθόν του.  Εκτιμώ πως η αναμέτρηση θα έχει γκολ εκατέρωθεν.

Θα πάρω το ρίσκο και θα ποντάρω στο combo g/g & over 2,5 σε απόδοση 2,60.

Ηρακλής Λάρισας – Απόλλων Πόντου: Από την 1η αγωνιστική φάνηκαν οι αδυναμίες του νεοφώτιστου Ηρακλή. Δεν ήταν τόσο η ήττα από μια ανώτερη αντίπαλο όπως η Α.Ε.Λ. αλλά ο τρόπος που ήρθε, αφού στο 23′ λεπτό το σκορ ήταν στο (3-0).

Ο Απόλλων Πόντου ξεκίνησε με εντός έδρας ήττα -σοκ  από τον Διαγόρα Ρόδου με (0-1) καθώς δέχτηκε το γκολ στο φινάλε της αναμέτρησης. Ο Ηρακλής Λάρισας από την πρεμιέρα μας έδειξε πως θα είναι από τα πρώτα φαβορί για τον υποβιβασμό. Ο Απόλλων είναι πιο έμπειρη ομάδα στην κατηγορία και τέτοια παιχνίδια οφείλει να τα κερδίζει.

Πάω με το διπλό του Απόλλωνα σε απόδοση 2,35.

Δελτίο
Θεσπρωτός - Παναθηναϊκός Β΄ Super League 213/11/22 15:00 g/g & over 2,5 2.60 2-2
Ηρακλής Λάρισας - Απόλλων Πόντου Super League 213/11/22 15:00 2 2.35 0-1
Απόδοση Δελτίου: 6.11
Ποντάρισμα: 500
Αποτέλεσμα: Κερδισμένο
TIPSTERS
X