Ντέρμπι στη  Super League2

Ντέρμπι στη Super League2

Στήριγμα τα Χανιά, ισοπαλία οι «μεγάλοι»

Καλημέρα και καλή μας αρχή. Η στήλη θα ασχολείται με την Super League 2.

Εκτός από την αγωνιστική δράση στη Super League 1, πλήρη αγωνιστική έχουμε και στην Super League 2 στη δεύτερη κατηγορία έχουμε απόψε την 4η αγωνιστική.

Στα Χανιά έχουμε το τοπικό ντέρμπι της Κρήτης. Η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη την Κυριακή έμειναν στο 1-1 εκτός έδρας κόντρα στην Άρτα κόντρα στον Καραϊσκάκη αν και ήταν σαφώς ανώτεροι από του γηπεδούχους.

Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Εργοτέλη έχασε εντός έδρας από τον Λεβαδειακό με 1-0 που ήταν η δεύτερη εντός έδρας ήττα μετά από αυτή της πρεμιέρας κόντρα στον Ιωνικό, ενώ χρωστάει και το παιχνίδι της 2η αγωνιστικής εκτός έδρας κόντρα στη Δόξα Δράμας. Θα στηρίξουμε τον άσσο των Χανίων.

Στη Λιβαδειά διεξάγεται το ντέρμπι της αγωνιστικής. Ο Λεβαδειακός υποδέχεται την Ξάνθη. Την περασμένη αγωνιστική κέρδισε εκτός έδρας τον Εργοτέλη με 1-0 στην Κρήτη και βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η Ξάνθη είναι την Κυριακή δεν αγωνίστηκε καθώς θα έπαιζε με τη Δόξα Δράμας, η οποία δεν είχε άδεια συμμετοχής.
Στις δύο πρώτες αγωνιστικές η ομάδα της Θράκης έφερε ισοπαλία εκτός έδρας στη Λάρισα με τον Απόλλωνα και κέρδισε εντός έδρας τον Ιωνικό στις καθυστερήσεις με 1-0.

Οι δύο ομάδες είναι από τα φαβορί για την άνοδο περιμένουμε ένα κλειστό παιχνίδι και θα πάμε με την ισοπαλία.

Δελτίο
Χανιά - Εργοτέλης Super League 227/01/21 15:00 1 1.82 0-1
Λεβαδειακός - Ξάνθη Super League 227/01/21 15:30 Χ 2.9 1-1
Απόδοση Δελτίου: 5.28
Ποντάρισμα: 100
Αποτέλεσμα: Χαμένο
TIPSTERS
X