Η " Μπόμπα" της ημέρας

Η " Μπόμπα" της ημέρας

Με ένα σημείο υψηλού ρίσκου θα ασχοληθώ από την σημερινή πρεμιέρα της Bundesliga

Σήμερα ξεκινάει η Bundesliga με την αναμέτρηση της Αϊντραχτ Φρανκφούρτης κόντρα στην περσινή πρωταθλήτρια Μπάγερν Μονάχου.

 

Αϊντραχτ Φρανκφούρτης – Μπάγερν Μονάχου: Για τον πρώτο γύρο του Κυπέλλου Γερμανίας η Αϊντραχτ κέρδισε εκτός έδρας το Μαγδεβούργο και προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο του DFB-Pokal. Η ομάδα του Ολιβερ Γκλάζνερ άφησε καλές εντυπώσεις στην επίσημη πρεμιέρα της. Έβγαλε περισσότερα «πράγματα» στο δημιουργικό κομμάτι απ’ ό,τι πέρσι και έβγαζε πολύ άνετα τις αντεπιθέσεις. Στη συγκεκριμένη αναμέτρηση σκόραρε πολύ νωρίς θα περιμένουμε όμως στο αποψινό παιχνίδι να τη δούμε και για περισσότερη ώρα απέναντι σε μια ανώτερη ομάδα που θα είναι κλεισμένη στα καρέ της. Οι Βαυαροί από την πλευρά τους κέρδισαν με (5-3 εκτός έδρας) την Λειψία και κατέκτησαν το Σούπερ Καπ. Στο πρώτο μέρος ήταν αρκετά πειστική η Μπάγερν καθώς βρέθηκε να προηγείται με (3-0), αλλά στην επανάληψη έκανε πολλά λάθη με την Λειψία να φέρνει το ματς στα ίσα (3-3) με την ομάδα Γιούλιαν Νάγκελζμαν όμως να βρίσκει δύο τέρματα από αντεπιθέσεις και να φτάνει στην «κατάκτηση του τροπαίου». Στο σημερινό παιχνίδι ο 35χρονος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Κομάν, Γκορέτσκα, Τσουπό-Μοτίνγκ και  Σαρ. Ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του βασικού τερματοφύλακα Νόιερ.

Η Αϊντραχτ θα κλείσει τους χώρους, ξέρει να παίζει χωρίς τη μπάλα και θα προσπαθήσει να βρει γκολ με αντεπιθέσεις. Η Μπάγερν έχει μεγάλη ποιότητα μεσοεπιθετικά, αλλά αμυντικά τη διακρίνει η «αφέλεια». Θυμίζω πως την περσινή σεζόν είχε πολλά γκολ παθητικό κάτι που είδαμε και στο ματς με τη Λειψία που ήταν το πρώτο επίσημο για φέτος. Η πρεμιέρα πάντα έχει εκπλήξεις σε όλα τα πρωταθλήματα του κόσμου.

Θα πάρω μεγάλο ρίσκο και θα ποντάρω στον άσο της Αϊντραχτ σε απόδοση 6,40.

Δελτίο
Αϊντραχτ Φρανκφούρτης - Μπάγερν Bundesliga05/08/22 21:30 1 6.40
Απόδοση Δελτίου: 6.40
Ποντάρισμα: 200
Αποτέλεσμα: Χαμένο
TIPSTERS
X