«Παίρνει» ρεβάνς για την πεντάρα του πρώτου γύρου

«Παίρνει» ρεβάνς για την πεντάρα του πρώτου γύρου

Τρεις επιλογές έβγαλα από την 34η και τελευταία αγωνιστική της Super League 2

Μια τριάδα έβγαλα από την τελευταία αγωνιστική της Super League 2.

Στην Κηφισιά η τοπική ομάδα υποδέχεται την Καλαμάτα. Η ομάδα των Βορείων Προαστίων μετά από ένα χορταστικό παιχνίδι στο «Σεραφείδειο» κατάφερε να αποσπάσει ισοπαλία με (2-2) από την ΑΕΚ Β’ . Η Καλαμάτα στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της σεζόν κέρδισε πολύ εύκολα με (5-0) την Επισκοπή. Η σημερινή αναμέτρηση είναι αδιάφορη βαθμολογικά και για τις δύο ομάδες, εκτιμώ θα γίνει ένα ανοιχτό παιχνίδι που θα έχει γκολ.

Πάω με το over 2,5 σε απόδοση 2,07.

Στην Καρδίτσα η Αναγέννηση φιλοξένει την Ξάνθη. Η ΑΣΑ αν και αδιάφορη βαθμολογικά στο μεσοβδόμαδο παιχνίδι που έδωσε εκτός έδρας πήρε ισοπαλία με (2-2) από τον Πιερικό στην Κατερίνη και έκανε την υπόθεση παραμονή για τους «μελανόλευκους» δύσκολη. Η Ξάνθη με πολλά νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα της κέρδισε με ανατροπή (2-1) εντός έδρας τον Απόλλωνα Πόντου. Η  Αναγέννηση στα τελευταία 10 παιχνίδια έχει μια νίκη και έχει χαλάσει την αγωνιστική εικόνα που είχε στη μεγαλύτερη διάρκεια της σεζόν. «Χρωστάει» μια καλή εμφάνιση στο κόσμο της, ενώ θα βγάλει και αγωνιστικό «εγωισμό» κόντρα στην Ξάνθη για την βαριά ήττα (2-5) του πρώτου γύρου.

Κρατάω τον άσο σε τιμές αουτσάιντερ 2,80.

Στο Ελ’ Πάσο η Καλλιθέα υποδέχεται τα Χανιά. Οι γηπεδούχοι με την ισοπαλία (0-0) που απέσπασαν στη Ρόδο κόντρα στον Διαγόρα έχασαν οριστικά κάθε ελπίδα για την πρώτη θέση. Η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου έκανε μια εξαιρετική σεζόν, αλλά πλήρωσε την κακή περίοδο που είχε τον Νοέμβριο όταν και βασανίστηκε με κορωνοϊό. Τα Χανιά κέρδισαν με (2-0) εντός έδρας τον ΟΦ Ιεράπετρας σε μια αναμέτρηση όπου ο αντίπαλος τους «καιγόταν» για βαθμούς. Η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου αδίκησε τον εαυτό της στο ξεκίνημα της σεζόν, καθώς κάποιες ισοπαλίες που έφερε εκτός προγράμματος την άφησαν πίσω στο «κυνήγι» της πρώτης θέσης. Περιμένω ένα ανοιχτό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες καθώς δεν υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Κρατάω και σε αυτή την αναμέτρηση το over 2,5 σε απόδοση 2,12.

Δελτίο
Κηφισιά Α.Ε. - Καλαμάτα Super League 201/05/22 14:45 over 2,5 2.07 1-2
Αναγέννηση Καρδίτσας - Ξάνθη Super League 201/05/22 14:45 1 2.80 4-0
Καλλιθέα - Χανιά Super League 201/05/22 14:45 over 2,5 2.12 3-1
Απόδοση Δελτίου: 12.29
Ποντάρισμα: 200
Αποτέλεσμα: Κερδισμένο
TIPSTERS
X