Με το combo στο «Σεραφείδειο» και το g/g στην Αριδαία

Με το combo στο «Σεραφείδειο» και το g/g στην Αριδαία

Δύο επιλογές με γκολ ξεχώρισα από την 33η αγωνιστική της Super League 2

Χρόνια πολλά σε όλους! Σήμερα διεξάγεται η 33η προτελευταία αγωνιστική στη Super League 2, πολλές αναμετρήσεις και στους δύο ομίλους είναι μεταξύ ομάδων που είναι αδιάφορες καθώς έχουν εξασφαλίσει είτε την άνοδο, είτε την παραμονή και αντιμετωπίζουν ιστορικούς συλλόγους που θέλουν να παραμείνουν στην κατηγορία. Δεν ασχολήθηκα με σημεία καθώς οι αποδόσεις για τις ομάδες που καίγονται για τη νίκη δεν είναι του «γούστου» μου. Ξεχώρισα δύο επιλογές με γκολ.

Πάμε να τις δούμε αναλυτικά:

Στο «Σεραφείδειο» η ΑΕΚ Β’ υποδέχεται την Κηφισιά. Η ομάδα του Νίκου Παναγιωτάρα το Μεγάλο Σάββατο μετά από ένα σερί επτά αγώνων χωρίς ήττα (5-2-0) γνώρισε εντός έδρας ήττα με (0-3) από την Καλλιθέα. Στο σημερινό παιχνίδι θέλει να βγάλει αντίδραση μετά την βαριά εντός έδρας ήττα από τoυ Μεγάλου Σαββάτου και να επιστρέψει στις νίκες για να κλείσει τη σεζόν με θετικό τρόπο, αφού την τελευταία αγωνιστική έχει ρεπό. Η Κηφισιά στην τελευταία αναμέτρηση που έδωσε στις (13/04, εντός έδρας) για την 31η αγωνιστική γνώρισε την ήττα από την Επισκοπή με (0-1). Η ομάδα των Βορείων προαστείων στην πρώτη της σεζόν σε επαγγελματική κατηγορία παρουσίασε ένα εξαιρετικό σύνολο και κατάφερε από πολύ νωρίς να εξασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία. Εκτιμώ πως θα γίνει ένα παιχνίδι ανοιχτό και από τις δύο πλευρές και προβλέπω να σημειωθούν γκολ.

Οπότε κρατάω το combo g/g + over 2,5 σε απόδοση 2,40.

Στην Αριδαία ο τοπικός Αλμωπός φιλοξένει τον Πανσερραϊκό. Η ομάδα του Γιώργου Τυριακίδη εξασφάλισε από τα μέσα του δεύτερου γύρου την παραμονή της στην κατηγορία. Στην προηγούμενη αναμέτρηση που έδωσε κόντρα στον Ολυμπιακό Β’ γνώρισε την ήττα με (2-1 εκτός έδρας). Σε 15 αγώνες εντός έδρας που έδωσε τη φετινή σεζόν επιβεβαίωσε στις 7/8 το over 2,5. Ο Πανσερραϊκός βρίσκεται στην 15η θέση και στο -2 από τη θέση παραμονής στην κατηγορία. Η ομάδα του Αγγέλου Διγκόζη στους τελευταίους 5 αγώνες έχει απολογισμό (2-2-1). Η σημερινή αναμέτρηση για τα «λιοντάρια» είναι ένα ματς δίχως «αύριο» καθώς σε περίπτωση που δεν πάρουν τη νίκη θα αποχαιρετήσουν την κατηγορία. Εκτιμώ πως ο Πανσερραϊκός θα πάρει το διπλό αλλά θα χρειαστεί να σκοράρει ένα τέρμα παραπάνω από τον Αλμωπό.

Κρατάω το g/g σε απόδοση 2,40.

Δελτίο
ΑΕΚ Β' - Κηφισιά Α.Ε. Super League 227/04/22 15:30 g/g + over 2,5 2.4 2-2
Αλμωπός Αριδαίας - Πανσερραϊκός Super League 227/04/22 15:30 g/g 2.4 0-1
Απόδοση Δελτίου: 5.76
Ποντάρισμα: 200
Αποτέλεσμα: Χαμένο
TIPSTERS
X