Με τις νίκες του Ηροδότου και της Καβάλας

Με τις νίκες του Ηροδότου και της Καβάλας

Δύο σημεία κράτησα από την εμβόλιμη αγωνιστική της Super League2

Την Τετάρτη διεξάγεται η 31η αγωνιστική της Super League 2, από την εμβόλιμη μεσοβδόμαδη αγωνιστική ημέρα κράτησα δύο σημεία το διπλό του Ηροδότου και τον άσο της Καβάλας που παίζουν τον πρώτο από τους  τέσσερις τελικούς μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Επειδή η αποδόσεις θα αρχίζουν να πέφτουν κατακόρυφα ανέβασα την πρόταση από σήμερα.

Στον Ασπρόπυργο ο Ηρόδοτος φιλοξενείται από τον Παναθηναϊκό Β΄. Η ομάδα του Βασίλη Βούζα την Κυριακή πήρε μια μεγάλη νίκη με (2-1 εντός έδρας) επί της Καλαμάτας και βρίσκεται στο -1 κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού. Η εκτός έδρας αναμέτρηση της ομάδας του Ηρακλείου με τους «πρασίνους» είναι κομβικής σημασίας καθώς με νίκη θα αυξήσει τις πιθανότητες για να παραμείνει στην κατηγορία. Ο Παναθηναϊκός Β’ γνώρισε εκτός έδρας ήττα (1-2) από το Αιγάλεω την περασμένη αγωνιστική με ανατροπή. Το «τριφύλλι» για ακόμη ένα παιχνίδι δεν είχε καλή απόδοση.

Θα ποντάρω στο διπλό του Ηροδότου σε απόδοση 2,25 που παίζει μια κατηγορία.

Στην Καβάλα η τοπική ομάδα υποδέχεται τον Ολυμπιακό Β’ . Οι «Αργοναύτες» πήραν σπουδαίο διπλό με (1-0) κόντρα στον Απόλλωνα Λάρισας και βρίσκονται στο -1 από τη θέση σωτηρίας στην κατηγορία. Η Καβάλα μέχρι το φινάλε της σεζόν έχει τρεις παιχνίδια εντός έδρας με Ολυμπιακό Β’ , Ηρακλή και την εξ’ αναβολής αναμέτρηση για την 2η αγωνιστική με την Αναγέννηση Καρδίτσας που θα διεξαχθεί το Μεγάλη Τετάρτη, ενώ θα αντιμετωπίσει την ερχομένη Κυριακή εκτός έδρας στο γειτονικό ντέρμπι τον Πανσερραϊκό. Την 34η και τελευταία αγωνιστική θα κάνει το ρεπό της. Ο Ολυμπιακός Β’ το περασμένο Σάββατο συνέτριψε με (4-0 εντός έδρας) τον Θεσπρωτό.

Η Καβάλα δίνει τη μάχη της για να παραμείνει στην κατηγορία και τον άσο στο 2,07 θα τον αγοράσω.  

Δελτίο
Παναθηναϊκός Β΄ - Ηρόδοτος Super League 213/04/22 15:00 2 2.25 1-2
Καβάλα - Ολυμπιακός Β΄ Super League 213/04/22 15:00 1 2.07 0-0
Απόδοση Δελτίου: 4.66
Ποντάρισμα: 500
Αποτέλεσμα: Χαμένο
TIPSTERS
X