Προκαλούν οι αποδόσεις στο αμφίσκορο στα Χανιά

Προκαλούν οι αποδόσεις στο αμφίσκορο στα Χανιά

Δύο σημεία ξεχώρισα από τις σημερινές αναμετρήσεις της Super League 2

Από τα σημερινά παιχνίδια που διεξάγονται για τη Super League 2 ξεχώρισα δύο σημεία από τις αναμετρήσεις του Νότιου Όμιλου.

Στη Σπάρτη ο τοπικός Αστέρας Βλαχιώτη υποδέχεται τον Παναθηναϊκό Β΄. Ο Αστέρας την περασμένη Τετάρτη γνώρισε την ήττα από την Καλαμάτα με (0-1). Το σημερινό παιχνίδι για την ομάδα της Λακωνίας είναι κομβικό καθώς οι γηπεδούχοι με νίκη θα βρεθούν πάνω από την επικίνδυνη ζώνη αφού την Παρασκευή κέρδισαν στα χαρτιά οριστικά την υπόθεση με τη Ζάκυνθο και πήραν πίσω τους τρεις βαθμούς. Με την απόφαση αυτή ανέβηκαν στους 18, με το όριο πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού να είναι στους 21 βαθμούς. Ο Παναθηναϊκός Β΄ έμεινε στο (0-0 εντός έδρας) κόντρα στον ελλιπή Εργοτέλη καθώς δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησε. Η σημερινή αναμέτρηση για τον Αστέρα είναι κομβική με την επιστροφή των βαθμών που πήρε με τη Ζάκυνθο στα χαρτιά και με νίκη σήμερα αυξάνει τις πιθανότητες παραμονής του στην κατηγορία.

Θα ποντάρω στον άσο σε απόδοση 3,10.

Στα Χανιά η τοπική ομάδα φιλοξένει την ΑΕΚ Β΄. Οι γηπεδούχοι την περασμένη Τετάρτη γνώρισαν εκτός έδρας ήττα με (0-1) από την Κηφισιά. Η ήττα αυτή ήταν η πρώτη μετά από 13 αγώνες για την ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου μετά από μια κακή εμφάνιση όπως είπε στις δηλώσεις του και ο Έλληνας τεχνικός. Στο σημερινό παιχνίδι ο Νίκος Παπαδόπουλος δεν θα έχει στη διάθεση του για ακόμη ένα παιχνίδι τον επιθετικό Μπαΐροβιτς (19/13), ενώ εκτός  μάχης παραμένουν επίσης και οι  Μασούρας (χαφ, 13/0) και ο Παράνο (χαφ, 9/1). Επιστρέφει  ο Κόλα (εξτρέμ, 9/1), που έλειψε στο τελευταίο παιχνίδι.

Η ΑΕΚ Β΄ γνώρισε εντός έδρας ήττα από τον Διαγόρα Ρόδου με (0-1 εντός έδρας). Η ομάδα του Νίκου Παναγιωτάρα δημιούργησε και έχασε πολλές ευκαιρίες και στη μοναδική τελική που είχε ο αντίπαλος της κατάφερε να δεχτεί το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση με τον Διαγόρα. Εκτός αποστολής και πάλι θα είναι οι Κορνέζος (στόπερ, 19/2) και ο  Χατζηεμμανουήλ (τερμ., 8/0). Επιστρέφουν οι ο Λάτσι (στόπερ, 11/0), Μιτάι (μπακ, 11/0),  Ευθ. Χριστόπουλος (φορ, 16/3), Γερολέμου (χαφ, 16/0) και Γκολφίνος (φορ, 4/1). Εκτιμώ πως τα Χανιά παρά τις σημαντικές απουσίες που έχουν είναι το φαβορί της αναμέτρησης αλλά πιστεύω πως θα χρειαστούν να βάλουν ένα γκολ παραπάνω για να πάρουν τη νίκη από την ΑΕΚ Β΄.

Θα κρατήσω το καλοπληρωμένο g/g σε απόδοση 3,30.

Δελτίο
Αστέρας Βλαχιώτη - Παναθηναϊκός Β΄ Super League 212/03/22 14:00 1 3.10 3-1
Χανιά - ΑΕΚ Β' Super League 212/03/22 14:15 g/g 3.30 2-1
Απόδοση Δελτίου: 10.23
Ποντάρισμα: 100
Αποτέλεσμα: Κερδισμένο
TIPSTERS
X